Рокаджиите от Б.Т.Р. ще разтърсят Летния театър през септември (Видео)

Концертът е на 12 септември

Плевен е една от спирките в лятното турне на рокаджиите от Б.Т.Р. Концертът им ще се проведе на 12 септември от 19,30 часа в Летния театър в парк "Кайлъка". Билети може да закупите от Билетния център на площад "Свободата".

Б.Т.Р. в състав - Атанас Пенев - вокали, Славчо Николов - китари, вокали, Иван Калфов - бас-китара, Илиян Диков – барабани  издаде 12-ия си студиен албум „Невидими стени“ през март 2018 с концерт – премиера в зала 1 НДК и последващо Национално турне на най-големите сцени, с предварително разпродадени билети. Първият тираж на албума се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж.

През 2019 г.  групата реализира  Европейско турне с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, което премина при пълни зали, срещи на групата с почитатели, а концертите са отразени от чуждестранната преса.

На концерта в Плевен, с безкомпромисна класа във всички компоненти,  Б.Т.Р. ще изпълнят повечето песни от последния си албум "Невидими стени“, както и най-популярните си хитове.