Плевен отваря врати за грандиозен концерт - pleven.utre.bg

Плевен отваря врати за грандиозен концерт

21 август 2019, 17:11 | pleven.utre
  • Снимка:
    организатори

Градът на Панорамата ще посрещне едни от най-популярните български изпълнители

Със старта на учебната година, за гражданите на Плевен пристигат и много добро настроение и позитивни емоции, обещани от изпълнителите на грандиозен концерт. Сред обичаните български изпълнители, които ще пеят за плевенчани са СкандаУ, RDMK, Дичо, F.O & Peeva и DMS Pleven. Събитието е дебютно за Плевен и цели популяризирането на българската музика и увеличаването на музикалните и цветни събития в града. Организаторите вярват, че ако събитието се осъществи, това ще е още еидн повод плевенчани да се съберят на ендо място и да изпитат готино емоции заендо, което със сигурност ще помогне и за цялостното настроение в града.

"За нас с Дули Дулев и Ивайло Иванов е огромен кеф, че успяхме да го организираме! Благодарим на всички изпълнители, че приеха поканата ни! Аз лично благодаря на всички за възможността да се кача на сцената. За мен това значи много! Благодарим и на БК Спартак Плевен за съдействието! Остана по-важната част – да заповядате да го преживеем заедно и ако успеем да запалим искрата, да не е последното за града ни!", сподели един от организаторите на събитието Стефан Данчев - Стефeто.

Стефан и Дули от DMS Pleven постоянно си повтарят, че Плевен е град, в който живеят достатъчно млади хора, които могат да спомогнат за развитието му. Тяхното желание е да го направят по-музикален, по-весел, по-щастлив.

Билети за концерта може да намерите в мрежата на Ивентим /OMV Pleven, Технополис и Централна поща/. Лицата под 18 годишна възраст трябва да с придружител, отбелязват организаторите. 

Организатор на проявата е PLEVEN LIVE.

Събитие: https://www.facebook.com/events/895342960817855/Коментари (1)

Потребител
Иван Зонков
Хахахахахахахахаха, Ай стига бе! Ама Вие сериозно ли твърдите, че тези са "едни от най-популярните български изпълнители"???? Жална им майка тогава на ИСТИНСКИТЕ български певци и изпълнители щом и тези гарвани са поставени редом до тях с това определение "най-популярните"!?! [ още... ]
21 август, 15:01 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета