Горещата вълна предизвика пожари в различни части на Плевенска област - pleven.utre.bg

Горещата вълна предизвика пожари в различни части на Плевенска област

26 август 2019, 08:58 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

На 23 август 2019 година огнеборци от Регионалната дирекция в Плевен са гасили седем пожара, запалени в сухи треви и стърнища в областта. Инцидентите са регистрирани в землищата на градовете Долни Дъбник и Тръстеник и селата Драгаш войвода,  Горник в гробищния парк, Въбел, Сомовит, Байкал.

На 24 август екипи на РДПБЗН-Плевен са потушили седем пожара в сухи треви в землищата на село Търнене, град Червен бряг, село Радомирци до детската градина,  град Никопол,  град Кнежа на улица „Паисий” и град Тръстеник.

На 25 август 2019 година служители от РДПБЗН-Плевен са погасили пожари в нискостеблена растителност, стърнища и сухи треви в землищата на село Садовец, град Славяново,  село Пелишат,  село Търнене,  село Садовец,  село Дисевица,  село Жернов,  град Левски, село Милковица,  град Кнежа – мелницата и на улица „Димчо Дебелянов”.

На 23 август екип на РСПБЗН-Плевен е оказал техническа помощ, отстранявайки отлепена част на мозайка от фасадата на сграда в областния град на улица „Димитър Константинов”.


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета