Невяна Владинова: Ние сме толкова силни, защото сме отбор - pleven.utre.bg

Невяна Владинова: Ние сме толкова силни, защото сме отбор

26 август 2019, 15:04 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БНТ, кадър

Плевенчанката ще направи път на по-младите си колежки в опита да бъдат спечелени две индивидуални квоти за Токио

Най-добрата ни гимнастичка в последните години Невяна Владинова бе гост в сутрешния блок на БНТ. Плевенчанката ще направи път на по-младите си колежки в опита да бъдат спечелени две индивидуални квоти за олимпийските игри в Токио. За тях ще се борят Катрин Тасева и Боряна Калейн, които ще играят на 4 уреда на световното първенство, а Владинова ще изпълнява само съчетанията си на бухалки и лента.

"Трудно беше. Все пак съм спортист и е нормално да искам винаги да съм най-добрата. Но все пак имам някаква реална преценка за себе си и за ситуацията и знам, че в момента е много важно да се вземат тези две квоти. България отдавна не е имала две индивидуалистки на олимпийски игри. Катрин и Боряна имат по-добри резултати и са по-добре подготвени да се пуснат в тази битка. Ние сме толкова силни, защото сме отбор", сподели гимнастичката.

"Мисля и за бъдещето, но аз не съм спряла с гимнастиката. Ще си остана и другата година и ще мога да конкретизирам какво искам да правя след това", каза още Неви.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета