Учител от Плевен влиза в приключенското риалити "Игри на волята" - pleven.utre.bg

Учител от Плевен влиза в приключенското риалити "Игри на волята"

29 август 2019, 12:23 | plevenutre.bg
  • Юлиян е родом от Плевен, на 30 г., зодия Лъв

Най-новото телевизионно шоу започва на 6 септември

"Игри на волята: България" ще открие новия телевизионен сезон на NOVA на 6 септември, петък, в 20:00 ч.

Националният празник неслучайно е избран за старт на приключенското състезание. Световноизвестният риалити формат стъпи за първи път на българска земя през юли със снимки на 10 локации, разкриващи красотата на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина. Зрителите ще се потопят в историята, митовете и легендите на земята, с която корените ни са дълбоко свързани.

Сред 24-те участници има и плевенчанин, който има не професия, а призвание: той е учител! Юлиян е родом от Плевен, на 30 г., зодия Лъв. Неженен.

5 неща, които Юлиян казва за себе си:

- Мисля, че нямам вредни навици. 
- Обичам да спортувам, харесвам приключенията. 
- Смятам се за добър и весел човек. Също: отговорен и упорит!
- Гордея се с това, че спасих от удавяне 13 души. Както и с учредяването на спортен клуб по хокей на трева.
- Страхувам се от... височини!

Предаването, с водещ Александра Сърчаджиева, ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до петък от 21:00 ч. 

На финала на приключението един от участниците ще грабне голямата награда от 200 000 лева.

В “Игри на волята: България” участниците ще бъдат разделени на 3 отбора, всеки със свой Капитан. Всички те са смели, решителни и добре подготвени за неочаквани изпитания - не само физически, но и емоционално, и психологически. Готови са и за изпитанието да живеят заедно в продължение на няколко месеца. Няма да има зрителско гласуване. Участниците ще се състезават във всекидневни битки, които продължават до самия финал. Собствените им умения, психологическа издръжливост и отлична физическа подготовка ще бъдат това, което ще определят кой от тях ще си тръгне с 200 000 лева.


Коментари (8)

Потребител
Цвети
Пълен нещастник! Срам за учителите...
25 ноември, 20:10 ч.
Потребител
Юлиян
Юлиян е голяма мъгла,но самият факт ,че от две племена се опитват да го изгонят и не успяват и той побеждава говори ,че е силен играч!Жените в траките са гола вода-близначките са толкова кухи ,че нямам думи а Радостина е типична кифла -грозна интригантка!
12 ноември, 16:07 ч.
Потребител
Гиги
Юлиян е свестен млад мъж - искрен и директен.
Жените от племето на траките са срам за женския род, долнопробни ментета, безпринципни смешни и жалки женички, които си пробиват път с лицемерие и интриги.
07 ноември, 22:52 ч.
Потребител
Жена
Жена съм и намирам близначките и Радостина за много зле - лош пример за жените, лошо представят нашият пол. Толкова злоба, думи нямам...
14 ноември, 11:09 ч.
Потребител
Тодор Анастасов
Ако моето дете учеше в това училище щях незабавно да го преместя. Това недоразумение наречено учител, което има в речника си не повече от 200-300 думи, няма възпитание или както казват липсват му първите 14 години, и което за 200 000 лева ще покаже какви не трябва да сме хората, не бива да учи моето дете.
07 ноември, 21:51 ч.
Потребител
Плевенчанка
Този е страшен комплексар и наистина е женомразец. Добре, че не е учител на моето дете.
27 септември, 12:30 ч.
Потребител
Юлиян
Ако всички жени са като тези в племето на траките,никой мъж няма да е кавалер-прости,глигави,само плетат инъриги и без Пламен и Юлиян са пълна нула-то се видя!Юлиян е невъзпитан-но не му знаете съдбата до момента-майка му се опита да го изостави,баща му е един бурсук!
12 ноември, 16:11 ч.
Потребител
Жена
Ужасни жени, ужасни интриги. Срам за жените са тия "тракийки"
14 ноември, 11:15 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета