И от ЗС "Александър Стамболийски" обявиха кандидата си за кмет на Плевен - pleven.utre.bg

И от ЗС "Александър Стамболийски" обявиха кандидата си за кмет на Плевен

02 септември 2019, 13:02 | plevenutre.bg

За градоначалническото място ще се бори Пламен Дилов

Земеделски съюз "Александър Стамболийски" обяви кандидата си за кмет на Плевен. Партията ще участва самостоятелно на местните избори в 65 български общини, като за градоначалническото място в Плевен ще се бори Пламен Дилов. Ще има и пълна листа за кандидати за общински съветници.

Дилов отбеляза, че иска да помогне градът да се развива по-бързо, да има по-добър диалог между местната и централна власт. Сред идеите му са Плевен да се превърне в панаирен център и зеленчукова борса, както и да бъде подобрено състоянието на парк "Кайлъка" и спортната база. По думите му е необходимо да се работи повече в междублоковите пространства и да има диалог с гражданите. Акцент във вижданията му е и преразглеждането на структурата и числеността на общинската администрация, както и възраждането на дебатите в Общинския съвет. 

"Искаме да бъдем част от бъдещия Плевен и да помогнем с опита и знанията си градът да изглежда по друг начин. Плевен да бъде по-добро място за живеене! Повече млади хора да се върнат, работа, инвестиции... Плевен е град с традиции!", коментира Дилов, изразявайки надежда плевенчани да му се доверят, но и допълвайки, че той ще се бори да заслужи доверието им. 

Плевенският бизнесмен Януш Донев - член на националното ръководство на ЗС "Александър Стамболийски" и областен координатор за Плевен, подчерта, че са имали предложения да участват в коалиции, но крайното решение е било за самостоятелно участие. Той също изтъкна мотивите за възможността Плевен да се превърне в панаирен град, което ще доведе до нови инвестиции.

Сред кандидатите за общински съветници от ЗС "Александър Стамболийски" ще личат имената на лекари, адвокати, архитекти и други, които са експерти в своята област и са със самостоятелно, гражданско мислене. 

По време на срещата с медиите бяха представени и кандидатите на БЗНС "Александър Стамболийски за кмет на Беглеж – Петко Петков и на Ясен – Пламен Кенаров. Нa пресконференцията присъства и Спас Панчев - депутат и председател на партията.Коментари (2)

Потребител
Плевенчанин
Една читава кандидатура! Успех!
03 септември, 10:18 ч.
Потребител
Иван Стоянов
УСПЕХ НА Г-Н ПЛАМЕН ДИЛОВ!
02 септември, 14:06 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета