Официално: Георг Спартански се кандидатира за нов мандат в Плевен - pleven.utre.bg

Официално: Георг Спартански се кандидатира за нов мандат в Плевен

06 септември 2019, 12:29 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg, архив

Не бягам от битки, каза Спартански

Кметът на Плевен Георги Спартански обяви официално кандидатурата си за нов мандат днес. Той уточни, че няма да се кандидатира като независим, а чрез гражданска подписка и инициативен комитет, в който трябва да влязат от 3 до 7 човека. Ако се съберат необходимия брой избиратели, даващи му в знак на доверие подписа си и това стане в законовия срок, ще бъде получена регистрация от ОИК и той ще участва като кандидат за втори управленски мандат. "Като кандидат на гражданите на Плевен", уточни Спартански.

"Не бягам от битки. Нашата битка е за по-добрия ден на България и в частност на Плевен. Изпълнили сме голям обем от работа и тя е видна. Държа да започна започнатите от мен неща и да ги доведа до успешен край. Разбира се, това може да стане само с подкрепата на гражданите и новоизбрания общински съвет", коментира Спартански.

Видео с изказването на Спартански може да видите ТУККоментари (3)

Потребител
По лесен дгее
Плевен умре дами и господа
06 септември, 18:36 ч.
Потребител
Име
Как може от странцицата на Обшина Плевен да се излъчват такива видеа? Как може да странцицата на община Плевен да пропагандира кандидатурата на определен човек? Това е ужасно нахалство и безумие от Ваша страна!!!
06 септември, 13:49 ч.
Потребител
стигнахме дъното
Услади му се властта и на този нехранимайко.... Заъването на Плевен ще продължи, това е ясно.
06 септември, 12:55 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета