Институтът по царевицата в Кнежа отбеляза своята 95-годишнина - pleven.utre.bg

Институтът по царевицата в Кнежа отбеляза своята 95-годишнина

10 септември 2019, 15:11 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Община Кнежа

Днес Институтът по царевицата отбеляза своята 95-годишнина. Почти цял век Институтът и неговия научен колектив доказаха и продължават да доказват своя професионализъм в научното обслужване на царевичното производство, споделя кметът Илийчо Лачовски във Фейсбук.

По повод годишнината с Решение на Общински съвет № 856 по Протокол 79 от 30.08.2019 г. Община Кнежа удостои колектива на Института с Почетна значка за цялостен принос в развитието на научно-изследователската дейност и издигане авторитета на общината.

"Поздравявам доц. д-р Наталия Петровска, както и всички всеотдайни научни работници, земеделски техници и служители, които чрез своя труд и постоянство допринасят за всички постижения на Института! За мен е голяма гордост, че именно в пределите на Кнежа се намира подобно учреждение за научноизследователска работа! Пожелавам на всички Вас професионални успехи и лично щастие! Нека делата Ви оставят своя светъл отпечатък в съвременната история на селското стопанство!", пожела Лачовски.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета