Два автомобила горяха в Плевенско, огнеборците гасиха и пожари в сухи треви - pleven.utre.bg

Два автомобила горяха в Плевенско, огнеборците гасиха и пожари в сухи треви

11 септември 2019, 09:28 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Няма пострадали хора

На 10 септември пожарникари от РДПБЗН-Плевен гасиха запалени сухи треви и стърнища в землищата на селата Буковлък, Чомаковци, Дебово, Радомирци, Долни Вит, Петърница, Крушовица, в село Долни Луковит на улица „Братя Миладинови”, в градовете Червен бряг, Гулянци, Кнежа в местността „Юсуфов геран”, Долни Дъбник до бензиностанция „Румпетрол” и в Плевен на улица „Захари Стоянов”. 

Служители на РСПБЗН-Червен бряг в 20:38 часа потушиха пожар в отпадъци в село Реселец.

На 10 септември в 18:54 часа екип на РСПБЗН-Плевен отстрани гнездо със стършели от покрив в центъра на село Беглеж.

На 10 септември в 11:00 часа в Оперативния център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Фолксваген Пасат” в село Ракита. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. В пламъците са унищожени двигателен отсек, преден капак, два предни калници, броня, таван и предната част на купето. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН-Червен бряг.

На 10 септември в 21:22 часа е съобщено за пожар в лек автомобил „Мерцедес Е-350” на пътя село Българене – град Левски. По първоначална информация причина за произшествието е късо съединение. Автомобилът е напълно изгорял. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН-Левски.



Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета