Слави Трифонов: Явно след раздялата си с мен, bTV се нуждаят от психолог - pleven.utre.bg

Слави Трифонов: Явно след раздялата си с мен, bTV се нуждаят от психолог

12 септември 2019, 12:09 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Слави Т. Трифонов/Facebook

"Да ви кажа - в сравнение с Халваджиян, Евтим Милошев е Фелини", написа шоуменът във Фейсбук

"Тези дни се опитах да гледам предавания на националните телевизии. И какво видях? От Нова разбрах, че траките са фенове на Истанбулската конвенция, облечени в жълти електрикови бански, прабългарите са с розови бански, а до славяните не стигнах... защото не издържах. Действието се развиваше на пустинен плаж, а незнайно защо отзад в кадър се виждаше хотел. Ама кой съм аз и какво разбирам от телевизия?", написа Слави Трифонов в социалната мрежа Facebook.

"По това време по bTV имаше чорбаджии, а единият от чорбаджиите беше представен като млад успял бизнесмен, а всъщност се оказа, че е арестуван в Банско при акция срещу разпространението на наркотици. Същият успял бизнесмен е карал с джипа си из Приморско и е стрелял от прозореца. Така според bTV изглеждат успелите български бизнесмени. После пак се върнах на Нова. Розовите бански ги нямаше, беше започнал сериалът “Пътят на честта”. Сериалът е на Халваджиян. Да ви кажа - в сравнение с Халваджиян, Евтим Милошев е Фелини", пише още Слави.

"Тази вечер пък, на мястото на „Шоуто на Слави“ bTV пускат предаване на психоложката Ани Владимирова. Явно след раздялата си с мен, bTV се нуждаят от психолог", допълва шоуменът от Плевен.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета