Спартак 1919 (Плевен) с 4 повиквателни за националния отбор

Избраниците на селекционера Георги Георгиев ще трябва да се явят на базата в Бояна в понеделник

Отборът на Спартак 1919 (Плевен) получи покана за четирима свои състезатели за предстоящият лагер на юношеския национален отбор по футбол, родени през 2004 г. Красимир Тодоров, Йордан Желев, Георги Радев и Теодор Георгиев са повиканите „гладиатори“, съобщават от клуба.

Избраниците на селекционера Георги Георгиев ще трябва да се явят на базата в Бояна в понеделник, а вторник (17.09) и четвъртък (19.09) ще се изправят срещу националния отбор на Словакия. Първата среща е от 10.00ч., а мачът в четвъртък от 17:00ч. Четиримата ще участват и във втория лагер на националния отбор – той ще се проведе между 22-ри и 26-ти септември в Черна Гора. Там ще се изиграят още две контролни срещи.

"И четиримата играчи го заслужават и ние сме много горди с тях! Красимир бе капитан на националният ни отбор на предния лагер и остави отлични впечатления. Теодор и Йордан направиха силни изяви и в Нотингам Форест, а Георги изигра много силна пролет в Елитната Група при 2004г. Целият ни отбор направи силна подготовка в Румъния, изправяйки се срещу сериозни международни съперници. И четиримата се развиват отлично и се представят много добре в мачовете и в тренировките. Вярвам, че и за националния отбор ще се представят на необходимото ниво! Това е втора повиквателна за Красимир и Теодор, което показва постоянство в техните изяви. Йордан и Георги са играчи, които селекционерите познават много добре от подготвителните лагери през миналата година  От името на целия клуб, пожелаваме успех на юношеския национален отбор!“ – коментира Радостин Александров