Спартак (Плевен) ще продължи участието си във Втора лига - pleven.utre.bg

Спартак (Плевен) ще продължи участието си във Втора лига

16 септември 2019, 22:35 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg, архив

Недоразумение довело до големия скандал

Спартак (Плевен) заформи голям скандал миналата седмица, след като реши да бойкотира и не се появи за двубоя с Монтана. Въпреки заплахите за изхвърляне на тима от Втора лига, то той ще продължи участието си във Втора лига. Това стана ясно след спешна среща на Управителния съвет на клуба, на която присъстваха играчите и треньорския щаб.

"Става въпрос за недоразумение. Имало е разминавания по отношение на Данъчно-осигурителния кодекс. Няма неизплатени заплати в тима, както се говореше", обясни пред "Труд" Пепо Петков, председателят на Управителния съвет на Спартак (Плевен).

Петков уточни, че клубът няма финансови проблеми, но и не се радва на особено голяма стабилност в това отношение. "В днешните времена в българския футбол никой не може да бъде спокоен. Виждате какво се случва и в Дунав. Надяваме се на по-добри времена, но за момента имаме финансии, с които да продължим участието си. Парите при нас идват поетапно. Имаме и обещания за помощ от местни бизнесмени и членове на Управителния съвет". Клубът очаква и решение на БФС за размера на санкцията. Тимът е последен в класирането с 2 точки от 7 мача.Коментари (6)

Потребител
Пародия
Лично съм разговарял с Кристиян Григоров преди 7 дни и каза, че от няколко месеца не са получавали заплати, а само някакви четвъртинки и третинки от заплатите си само 2 пъти!!!! Направете си сметка дали няма финансов проблем.
17 септември, 17:07 ч.
Потребител
Плевен
Защо лъжете бе курвииииии.Вие не сте журналисти а мръсни подлоги чиято цел е да замаже очите на хората .Да пукнете дано!
17 септември, 08:25 ч.
Потребител
Гришата
Бислимов и Гетов защо не са уволнени?
16 септември, 23:34 ч.
Потребител
Уууува
Смешник говори за футбол. Смешници ще убиетеСпартак
16 септември, 23:03 ч.
Потребител
Филипов
а кои са не-смешниците, които ще спасят отбора? давай имена
16 септември, 23:08 ч.
Потребител
Жоро
Как кои? Дарин Ангелов, Величко гащника, Пламен Гетов, все прошляци
16 септември, 23:15 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета