БДЖ осигурява близо 8000 допълнителни места във влаковете за Деня на Независимостта - pleven.utre.bg

БДЖ осигурява близо 8000 допълнителни места във влаковете за Деня на Независимостта

20 септември 2019, 13:41 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

От днес до 23 септември с увеличени състави ще пътуват някои влакове

БДЖ ще осигури близо 8000 допълнителни места във влаковете за почивните дни по повод Деня на Независимостта на България. За тази цел ще бъдат увеличени с допълнителни вагони съставите на някои влакове, които пътуват по основните направления в страната. По този начин националният железопътен превозвач се стреми да осигури удобното придвижване на своите клиенти по време на почивните дни.

От днес /20-и септември/ до 23-и септември включително, с увеличени състави ще пътуват някои влакове по следните маршрути:

София-Варна-София; София-Бургас-София;

София-Русе-София; София-Пловдив-София;

София-Свиленград-София;

София-Горна Оряховица-София;

София-Лом-София;

София-Видин-София;

София-Кюстендил-София;

Септември-Добринище-Септември;

Варна-Пловдив-Варна.

БДЖ напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10 % до 30 % намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството. Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през почивните дни от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета