Д-р Цветан Костадинов: Община Червен бряг се управлява порочно, нужна е смяна на модела!

Залогът на тези избори е голям – ще бъде ли бетониран за още 4 години сегашният порочен и неефективен модел на управление в Община Червен бряг, или ще въведем един нов стил на работа – честен, прозрачен и в името на хората“ – това заяви кандидатът за кмет на община Червен бряг, подкрепен от ГЕРБ, доктор Цветан Костадинов дни преди старта на предизборната кампания.

Той споделя, че по време на срещите си с жители на общината те не крият недоверието си към сегашния кмет и неговата администрация.

"Усещането за корупция е факт. Хората имат усещането, че решенията се взимат някъде на тъмно и не в техен интерес, а в интерес на приближени бизнес кръгове“, казва Костадинов. Кандидатът на ГЕРБ е категоричен, че този модел трябва да се промени, в противен случай младите ще продължат да бягат от Червен бряг.

"В цялата си кариера като лекар съм работил в името на хората, ще го правя и като кмет“, увери Костадинов.

Той заяви, че неговият мандат ще се отличава с прозрачност и ефективна администрация – администрация, близка до хората, работеща в техен интерес. И прозрачност при разпределянето на обществени средства и стриктен контрол при изпълнението на обществените поръчки.

"Моят кабинет ще бъде отворен за всеки един жител на общината. Ще работя в диалог с хората и професионалните гилдии. Заедно ще променим община Червен бряг. Ще я направим едно по-добро място за живеене – с достъпно здравеопазване, качествено образование и развита инфраструктура“, каза още д-р Цветан Костадинов.