Подреждат фотоизложба с атрактивни снимки на туристически обекти в региона - pleven.utre.bg

Подреждат фотоизложба с атрактивни снимки на туристически обекти в региона

27 септември 2019, 07:00 | plevenutre.bg

Поздрав по повода ще отправят фолклорна формация „Нашенчета” към ЦРД Плевен

Плевенчани и гости на града ще имат възможност да изберат най-атрактивна фотография на парк „Кайлъка”, Водната каскада и историческите обекти на територията на общината в организирания от местната администрация за първи път конкурс за фотография. Условието беше участниците да са на възраст до 20 години, а инициативата е по повод Международния ден на туризма.

Фотоизложбата ще бъде подредена в пешеходното пространство между сградата на Община Плевен и централна поща, официалното откриване е днес от 10.00 часа. Поздрав по повода ще отправят фолклорна формация „Нашенчета” към ЦРД Плевен. Мнението си коя фотография заслужава да спечели надпреварата зрителите могат да дадат като напишат номера на снимката на листчета, които ще се събират в урна. Гласуването ще продължи до 18.00 часа. След изпълненията на фолклорна формация „Българско хоро” ще станат известни и победителите в конкурса за най-атрактивна фотография. За отличилите се ще има награди:

-за първо място - туристическо колело;

-за второ място - туристическа раница;

-за трето място - федербал.

През целия ден ще има специализирани щандове с рекламни материали от Плевен и други общини, туроператори ще представят своите услуги и маршрути.  Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета