Плевен - спирка в турнето на първия български вентролог! - pleven.utre.bg

Плевен - спирка в турнето на първия български вентролог!

01 октомври 2019, 09:00 | plevenutre.bg

Димитър Иванов - Капитана и неговата антиподна шоу-половинка Бай Тъньо ще забавляват плевенчани

След успеха в "Шоуто на Слави", покоряването на сума междуградски сцени и ТВ предавания, първият български вентролог Димитър Иванов - Капитана и неговата антиподна шоу-половинка Бай Тъньо тръгват на дълъг куклоносен поход (разбирайте национално турне) с участия в над 15 града, на които ще споделят своите столични впечатления от първо лице.

Те ще ви разкажат своите истории, които ще отговорят на екзистенциални въпроси като:

- Защо се прескачат трамвайните линии
- Защо трябва да продупчим билетчето от градския
- Кое точно е центъра на столицата
- и много други, които дори не сте се сещали да си зададете сами.

Елате и станете част от първото по рода си комедийно вентрологично шоу в България, което ще Ви направи съпричастни към една емоционална изповед за дългия път, през който е трябвало да премине Димитър Иванов - Капитана преди да стигне до голямата сцена и какво има да каже по въпроса непреходния характер на българинът от старо време Бай Тъньо.

Злощастното местопрестъпление на този вербален сблъсък в Плевен е на 20 октомври. Мястото - концертна зала "Катя Попова", от 19:00 часа.

Видовете билети са поделени на две ценови категории в зависимост от позицията и видимостта им към сцената, като цените са 10 лв. и 12 лв. 

Билети можете да закупите от фоайето на залата от 09:00 до 17:00 часа.
Телефон за връзка: +359 887 379 708

"Скъпи другари и другарки! Аз, Бай Тъньо, имам честта да ви поканя да дойдете на моето участие с протежето ми Димитър Иванов - Капитана. Аз в ролята на голямата звезда и той в ролята на първия венеролог, сме Ви подготвили 100лични истории. Голяма работа ви казвам. Животът в столицата въобще не е такъв, какъвто си го представяте и се чувствам длъжен да ви предупредя и образовам докато е време. Всеки дръзнал да дойде на шоуто, освен че ще стане неволна жертва на хумора на Димитър, ще стане и свидетел на първото венерологично шоу. Демек, когато дойде ред аз да говоря, той ще слуша и ще изпълнява. Това е! Който разбрал - разбрал!", казва бай Тъньо.


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета