Мирослав Петров: Хората от кварталите на Плевен в последните четири години бяха забравени - pleven.utre.bg

Мирослав Петров: Хората от кварталите на Плевен в последните четири години бяха забравени

04 октомври 2019, 09:07 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Управление на ГЕРБ в Плевен ще сложи край на несправедливостта и пренебрегването, категоричен е той

"Хората от кварталите на Плевен в последните четири години бяха забравени, техните проблеми оставаха нечути и нерешени, а две трети от жителите на Плевен живеят на „Сторгозия” и „Дружба”. На тази несправедливост трябва да бъде сложен край”, каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. Той и часто от кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ се срещнаха с членовете на пенсионерския клуб в кв. ”Сторгозия”

"Лично се ангажирам, ако ми поверите управлението на общината, да осигуря правилно и пропорционално разпределение на средствата за всички квартали на града. Това съсредоточават средствата единствено и само в центъра вече няма да съществува.”, категоричен бе кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. Той сподели с хората своята идея за мобилни лекарски екипи, част от общинска социална програма, които ще бъдат на разположение на хората в кварталите, за да се осигури лекарски контрол по едни от най-социално значимите заболявания – диабет и високо кръвно налягане.

"Ще направим анализ на пътната инфраструктура в кварталите на Плевен, на междублоковото пространство – дървета храсти, така че да осигурим на хората удобна и приветлива среда за живот”, каза още Мирослав Петров.Коментари (4)

Потребител
герб
"Лично се ангажирам, ако ми поверите управлението на общината, да осигуря правилно и пропорционално разпределение на средствата за всички квартали на града.
Както ставаше и в цялата област ли????
04 октомври, 15:53 ч.
Потребител
Герб
Само лъжи!!!
Кажи какво направи за областта???
НИЩО!!!!
04 октомври, 15:50 ч.
Потребител
Гражданин
Хора,не ви ли писна да дават власт на идиоти обещаващи всичко и неизпълнили нищо,щом се докопат до парите.Докога ще продължава това.Безграничното малоумие ще ни затрие!
04 октомври, 13:59 ч.
Потребител
Плевенчанин
За областта да не говорим!!!!
04 октомври, 11:50 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета