В акция по кръводаряване се включиха кандидати за общински съветници от ГЕРБ - Плевен

Петя Василева, Мартин Митев, Йордан Грижов, Христослав Михайлов и Красимир Йотов дариха кръв за нуждите на УМБАЛ - Плевен

В акция по кръводаряване се включиха кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ в Плевен. Петя Василева, Мартин Митев, Йордан Грижов, Христослав Михайлов и Красимир Йотов дариха кръв за нуждите на Университетската болница в Плевен.

"Инициативата ни е и символична. На Плевен трябва свежа струя, трябват нова кръв и сила, за да се отърси от прахта, да се изправи горд, смел и силен град, такъв какъвто го искат всички плевенчани”, каза Петя Василева, втора в листата на ПП ГЕРБ Плевен за общински съветници, след като дари кръв.

"Сред нас има много опитни и много млади кандидати, които искат най-доброто за града си. Последните четири години сме в застой, без работеща общинска администрация, без ясна визия за развитие на града, без нови проекти. Санираните училища, детски градини, новия площад, всички пътища, фонтани, новите тролеи, новата контактна мрежа, новото депо, видеонаблюденията по кръстовищата – всичко това е от времето, когато Плевен беше управляван от кмет на ГЕРБ и властта беше на ГЕРБ. Плевен има всички предпоставки за развие и да бъде модерен европейски град – с кмет Мирослав Петров и управление на ГЕРБ”, категорична бе Петя Василева.