Национален детски турнир по таекуон-до за Купа "Плевен" ще се проведе днес - pleven.utre.bg

Национален детски турнир по таекуон-до за Купа "Плевен" ще се проведе днес

05 октомври 2019, 09:40 | plevenutre.bg

Председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев ще даде начало

Председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев ще даде начало на Четвъртия национален детски турнир по таекуон-до за Купа „Плевен“. Проявата е част от годишния спортен календар на Общината и за поредна година в началото на октомври ще събере в Плевен деца от цялата страна. Откриването на турнира е днес, в зала „Спартак“ и е под патронажа на председателя на местния парламент Мартин Митев.

Тази година за участие в надпреварата се очакват над 200 състезатели от над 15 клуба от страната. Те ще мерят сили в три възрастови категории - 8-9 години, 10-11 години и 12-13 години. Спортните срещи ще започват в 10,00 часа, а официалното откриване ще бъде от 11,00 часа.

Организатор на Четвъртия национален детски турнир по таекуон-до за купа „Плевен“ традиционно е Спортен клуб по таекуондо „Атила“ - Плевен с президент Даниел Цаков, и с подкрепата на Българската федерация по таекуондо ITF. За всички състезатели са осигурени подаръци, а най-добрите ще си тръгнат с грамоти и медали. Отборите, класирали се на първите три места, ще бъдат отличени с купи.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета