Бързи производства за трима шофьори, подкарали нередовни МПС-та в Плевенско

На 4 октомври в 10.00 часа в село Асеновци на улица "Стадиона" е проверен 23-годишен местен жител, управляващ лек автомобил "Нисан Съни". Установило се е, че  МПС е с поставени табели, издадени за лек автомобил "Рено Лагуна". По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.345, ал.1 от НК. Уведомен е  дежурен прокурор в РП - Левски. Продължава работа разследващ полицай.

На 4 октомври около 13:40 часа в село Брест на улица "Стефан Караджа" служители на РУ-Гулянци спират за проверка мотопед "Qingqi" без поставени регистрационни табели с водач 16-годишен от селото. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.345, ал.2 от НК. Уведомен е дежурен прокурор при РП - Никопол и работата продължава разследващ полицай.

На 5 октомври около 15:20 часа в град Червен бряг на улица "Хан Кубрат" е спрян 50-годишен местен жител управляващ мотопед "Пух" без регистрационна табела. От извършената проверка е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния ред. Уведомен е прокурор при РП - Червен бряг. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.345, ал. 2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.