Мирослав Петров очаква министър Красен Кралев в Плевен - pleven.utre.bg

Мирослав Петров очаква министър Красен Кралев в Плевен

10 октомври 2019, 12:40 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Спортният министър ще отговори на поканата, очаква се да посети града следващата седмица

"Спортът е мой приоритет и заявявам това с абсолютна категоричност. Очаквам съвсем скоро министърът на спорта Красен Кралев да дойде в Плевен и всички проблеми и въпроси, които се поставят от спортните клубове в града, с които поддържаме активна комуникация, ще дискутирам лично с министъра. Това написа на кандидат-кметът на Плевен Мирослав Петров в профила си във Фейсбук и публикува снимки на среща със спортната общественост в града.

Спортният министър ще отговори на поканата и се очаква да посети града следващата събота, научи Plevenutre.bg.Коментари (5)

Потребител
Гришата
Спартански ще ги бие с разлика
12 октомври, 00:29 ч.
Потребител
Де Бъ
Другарю Петров, като си започнал да каниш, давай наред - покани и генерал Румен Миланов, следовател Берон Кърчев, легионера от Орешец Иван Пачелиев, да направите кръгла маса за борбата с организираните престъпни групи в Плевен.
10 октомври, 19:04 ч.
Потребител
Бебо
Петров, май каниш министъра да оправи бакиите във Федерацията по шах на авера ти Васил Антонов, и да договорите парите във Федерацията по мотоциклетизъм на другия ти авер Богдан Николов, чиито син си включил в листата за съветници. Трябва да се разкешва предизборно, а и преференции трябват.
10 октомври, 17:14 ч.
Потребител
спИртак
Eй като дойдат избори и полудяват....
10 октомври, 13:29 ч.
Потребител
фен спартаклия
Спартанскии,ще ми запазиш ли едно място на"ремонтирания"ни стадион,там отсреща на трибуна"Слънчев брег"под храстите вляво и под поникналата джанка,та да ми варди сянка за мача с Бацова маалъ.
10 октомври, 12:55 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета