Мирослав Петров с ясна концепция за справяне с битовата престъпност и организацията на движението в Плевен

Кандидатът за кмет на ГЕРБ се срещна с работниците в предприятие завода за метални изделия и съдове под налягане

Въпросите за битова престъпност, организацията на пътното движение и чистота в Плевен са най-често поставяните от плевенчани в активна възраст. На среща с работниците в предприятие завода за метални изделия и съдове под налягане кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров и кандидати за общински съветници от листата на партията представиха конкретни решения на тези наболели проблеми.

"Непрекъснато чувам в срещите си до сега, че Плевен затъва. В следващите 4 години ще положа огромни усилия това изречение да се чува все по-рядко”, каза Мирослав Петров. По думите му проблемът с битовата престъпност е решим, но изисква комплексен подход, който включва полицейско присъствие, ангажираност на общината и ефективно видеонаблюдение.

"Плевен от 70 години не е мръднал по отношение организация на движението. Колите многократно се увеличиха и места за паркиране няма. Това е предпоставка за ПТП. Кметът трябва да има желание да по темата пътна безопасност и сигурност”, заяви Мирослав Петров.

"Европейски средства в Плевен могат да влязат. Ще бъде осъществяван сериозен контрол на работата по изпълнение на тези европейски проекти, но това се прави от администрация, която е компетентна. Такава ще бъде моята администрация.”, обобщи Мирослав Петров.