Мирослав Петров: Целта ни е в следващия мандат да направим така, че да върнем младите хора в Плевен

Гарантирам, че бизнесът може да разчита на добра комуникация с местната власт, ако кмет на Плевен бъда аз, посочи той

"Главна задача за мен като кмет на Плевен е да осигурим по-добри условия за бизнеса в Плевен, така че децата ни да остават тук. Ще работим за това Плевен да придобие визията на един средноевропейски град”, каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. Днес той и кандидати за общински съветници от листата на партията се срещнаха с работници в плевенска фирма за алуминиева и пвц дограма.

"В последните 4 години Плевен се превърна в град на застоя. Целта ни е в следващия мандат да направим така, че да върнем младите хора в Плевен. За целта трябва да има работни места, добри условия за живот и спорт. Максимално ще се възползваме от двата големи проекта АМ "Хемус" и "Балкански поток", каза Петров. "Гарантирам, че бизнесът може да разчита на добра комуникация с местната власт, ако кмет на Плевен бъда аз”, заяви Мирослав Петров. По думите му в други градове, като Пловдив, например, взаимодействието на местната власт и бизнеса дава чудесни резултати.

"Няма добра комуникация между общинска администрация, общински съвет и държавна власт”, каза кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Петя Василева. "До общинския съвет не достигат много сигнали, по които бихме могли да реагираме и да решим. Отговорно заявявам, че общинска администрация е спяща”, категорична бе Петя Василева.

"За последните 4 години Враца е усвоила над 100 млн евро, а в Плевен не можем да се похвалим с нито един проект. При средна степен за усвояване на средства за страната на глава от населението от 3000-3500 евро в Плевен тези инвестиции са в порядъка на 400-500 евро. Това е категоричен показател за това какво общината е направила за хората до момента.”, подчерта Мирослав Петров.