Мирослав Петров: С изграждането на АМ "Хемус" Плевен вече няма да бъде капсулован град

Основната ми задача е работа за хората, каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ

„С изграждането на АМ „Хемус” Плевен вече няма да бъде капсулован град. Плевен заслужава повече”. С тези думи кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров се обърна към наемателите и служителите в голям плевенски МОЛ.

"Основната ми задача е работа за хората. Това означава по-висок жизнен стандарт, по-високи доходи и съответно по-голяма покупателна способност, което пряко ще се отрази и на бизнеса”, каза Мирослав Петров. По думите му проблемът на Плевен е демографската криза. "Трябва да върнем младите хора в Плевен. А това може да стане само чрез адекватно местно управление, осигуряване на добра инфраструктура и инвестиции. Инвеститорите трябва не само да бъдат привличани в Плевен, но да бъдат стимулирани за разширяват своята инвестиция в града и региона. Местната власт е длъжна да намери начин по национални и европейски проекти да работи във взаимодействие с изпълнителната.”, категоричен бе Мирослав Петров.

Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, които са били и в настоящия състав на общинския съвет представиха накратко свършеното през мандата. Акцент беше поставен върху приноса в сферата на спорта и жилищното настаняване.