Мирослав Петров: Поддръжката на уличната мрежа изисква ясен план и последователна работа - pleven.utre.bg

Мирослав Петров: Поддръжката на уличната мрежа изисква ясен план и последователна работа

12 октомври 2019, 16:07 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Темите за транспорта и състоянието на уличната мрежа дискутираха кандидатите на ГЕРБ на среща във фабрика за интериорни врати

Транспортът и състоянието на уличната мрежа в индустриална зона бе тема на дискусия с работниците в плевенска фабрика за интериорни врати, където днес бяха кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров и кандидати за общински съветници от листата на партията. Липсата на градски транспорт, който да обслужва работниците в плевенските предприятия, разположени в индустриалната зона на града, е сериозно затруднение за хората. Те споделиха, че губят повече от половин час, за да се придвижат всеки ден до работното си място.

"Ремонтът и поддръжката на уличната мрежа изискват ясен план и последователна работа. Финансирането може да бъде както с пари от Европа, така и със средства от бюджета на община Плевен”, каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров.

"Нито един европроект не е направен от настоящата администрация. А по времето на управлението на ГЕРБ 48 млн. европейски пари влязоха в Плевен”, каза Мартин Митев – кандидат за общински съветник от ГЕРБ.

Плевенчани искат бъдещият кмет да дава периодично отчет пред гражданите за свършеното от него до момента, за актуалните проекти и изпълнение на управленските си приоритети, за които е получил тяхното доверие.Коментари (6)

Потребител
Малин
Ей, цирк, и ти ли си Еди Мърфи като кандидата!
12 октомври, 22:33 ч.
Потребител
ЦИРК
Аз съм БАЩА ТИ!
13 октомври, 14:47 ч.
Потребител
Комунисти
Спартански иди с добро!!! Ти и твойто приятелче от садомец сте проклятие за Плевен!!! Съсипахте града за 20 години управление и още не сте се наяли, а искате още да грабите!!! Тия платените драскачи тук няма да ви помогнат. Петров печели!!!
12 октомври, 21:25 ч.
Потребител
ЦИРК
Кой те ПОДУЧИ да говориш такива неща бе м... ти да е..!!!
12 октомври, 22:06 ч.
Потребител
Малин
Новият кандидат също е доста опитен и изобретателен в изнудването. Има си цяла бригада. От където са минали, трева не никне. Сега искат да поработят в общината.
12 октомври, 19:45 ч.
Потребител
Малин
Гербаджийският професор само джобовете си пълнеше. При извършеното претърсване в дома му по повод рекета над Радоловски намериха 400 Хил. лева, набутани в различни купюри и различен брой в дрехи, в чекмеджета, в пералнята, в готварската печка и къде ли не. За да спасят репутацията на партията, Цветанов каза, че са пари от партийната субсидия. Иначе професорът си е за затвора, както и да го погледнеш!
12 октомври, 19:37 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета