Мирослав Петров: Поддръжката на уличната мрежа изисква ясен план и последователна работа

Темите за транспорта и състоянието на уличната мрежа дискутираха кандидатите на ГЕРБ на среща във фабрика за интериорни врати

Транспортът и състоянието на уличната мрежа в индустриална зона бе тема на дискусия с работниците в плевенска фабрика за интериорни врати, където днес бяха кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров и кандидати за общински съветници от листата на партията. Липсата на градски транспорт, който да обслужва работниците в плевенските предприятия, разположени в индустриалната зона на града, е сериозно затруднение за хората. Те споделиха, че губят повече от половин час, за да се придвижат всеки ден до работното си място.

"Ремонтът и поддръжката на уличната мрежа изискват ясен план и последователна работа. Финансирането може да бъде както с пари от Европа, така и със средства от бюджета на община Плевен”, каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров.

"Нито един европроект не е направен от настоящата администрация. А по времето на управлението на ГЕРБ 48 млн. европейски пари влязоха в Плевен”, каза Мартин Митев – кандидат за общински съветник от ГЕРБ.

Плевенчани искат бъдещият кмет да дава периодично отчет пред гражданите за свършеното от него до момента, за актуалните проекти и изпълнение на управленските си приоритети, за които е получил тяхното доверие.