Слави Трифонов промотира телевизията си - 7/8 TV (Видео)

Шоуменът от Плевен вдига леко за завесата за тв проекта си

Слави Трифонов обеща медиен проект, като първоначално той трябваше да е факт още в средата на септември. Това обаче не се случи. Сега шоуменът вдига леко за завесата за проекта си. Той публикува видео във Фейсбук с надпис: "7/8 TV - скоро!".

От клипа не става ясно колко скоро ще е. Няма и други подробности – дали ще е ефирна телевизия, или ще е онлайн, пише tribune.bg.

"Силата не е във властта. Силата не е в популизма. Силата не е в парите. Силата не е в един човек. Силата не е в една партия. 7/8 TV - Силата на истината“, се посочва в рекламното видео. От него се вижда и логото на проекта  - на черен фон е изписано 7/8 TV в червено и златисто.

Мистериите около проекта обаче остават. Чу се, че шоуменът е купил телевизия „Евроком“ – но не е потвърдено. Имаше слух, че е купил само пакет ефирно време в малко известната TV1, собственост на неговия приятел Румен Ковачев. И това не е потвърдено.

Кога ще стане известна истината – не е ясно. При другия си проект – партията „Няма такава държава“ – водещият предпочете „медийно затъмнение“ по време на учредяването.