Мирослав Петров: Трябва да върнем Плевен на достойното му място

Работеща и интензивно развиваща се икономика е нашата цел, младите хора са нашият потенциал, посочи той

"Правилният път за Плевен е само напред. Работеща и интензивно развиваща се икономика е нашата цел. Младите хора са нашият потенциал. Смятам да им дам шанс в моята администрация, защото съм убеден, че те могат да допринесат за привличането на евросредства, а това значи създаване на по-добри условия за инвеститорите, повече работни места и по-добър стандарт на живот в Плевен и общината. Това е най-важния приоритет на общинската администрация.”, това каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров, който заедно с представители на кандидатската листа на ГЕРБ за общински съветници направи поредната си среща с плевенския бизнес. На срещата присъства и народният представител от ГЕРБ Владислав Николов.

В изказването си Петров подчерта, че водещ подход в работата му като кмет на Плевен ще е проактивна работа, насочена към младите хора, компетентен екип, който да работи по европроекти, публично-частно партньорство с бизнеса.

"Трябва да върнем Плевен на достойното му място. Онова, което предлагаме не е обещание, а реален ангажимент”, каза Мирослав Петров.