Спартански обрича Плевен на изолация от големите инфраструктурни проекти в региона - pleven.utre.bg

Спартански обрича Плевен на изолация от големите инфраструктурни проекти в региона

16 октомври 2019, 15:01 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg, архив

Избяга от дебат в Плевен, за да се скрие в уютното студио на БНТ

Участието на Георг Спартански в студиото на "Още от деня" по БНТ породи много коментари в социалните мрежи. Ето и кратък очерк от агенция "Пик" на случилото се в навечерието на местния вот, от който става ясно какво точно е провокирало реакциите на хората.

1. Спартански избяга от дебат в Плевен, за да се скрие в уютното студио на БНТ при удобните въпроси на миловидната водеща. Това удоволствие му струва близо 3 хиляди лева за едва 10 минути (или близо 300 лева на минута) по официалната тарифа на обществената медия. Явно „независимият кандидат“ има добри богати приятели, склонни да покрият масрафа;

2. Спартански излъга, че ВМРО няма заслуга за избирането му през 2015г. Видно от архива на ЦИК е, че той е регистриран благодарение на Клаин Поповски от ВМРО, на чието име дори е сметката на кампанията;

3. Спартански се сравни с кметовете на Ню Йорк и Париж при положение, че той управлява общината с едни от най-ниските в Европа средни работни заплати, стандарт на живот и покупателна способност;

4. Спартански е по-скоро против АЕЦ „Белене“ въпреки, че близо 80 процента от плевенчани подкрепиха изграждането на Втора атомна при проведения през 2013г. национален референдум. От това става ясно, че ако човекът на Костов, „Да, България“ и Христо Иванов отново бъде избран за кмет на Плевен, той ще превърне АЕЦ „Белене“ в „Плама Плевен“, точно както направиха преди две десетилетия политическите му покровители от соросоидния спектър.

5. Спартански е против Министерство на регионалното развитие и благоустройството и Агенция „Пътна инфраструктура“. С подигравателен и ехиден тон той заклейми държавните институции, че не разбират и са некомпетентни. Това е абсурдна теза при положение, че ако случайно бъде избран, той ще е длъжен да работи с хората, които в момента обижда безогледно, отнася се недопустимо, вулгарно и цинично. С поведението си той очевидно обрича Плевен на изолация от големите инфраструктурни проекти в региона. Просто няма как утре да погледне в очите хората, които днес клейми, лепи квалификации и етикети.Коментари (14)

Потребител
ДО ОНЯ
И какво искаш да ни кажеш.Само и само за да воюваме с ГЕРБ и да изберем началника ти Спартански,дай да останем 100 човека в тоя град и да заживеем в землянки.Отгоре на всичко Спартански също не е цвете за мирисане в морално отношение.
17 октомври, 08:59 ч.
Потребител
Мирише ми на...
ГЕРБ ще се насерат за пореден път грандиозно в Плевен и вече нямам търпение да чуя интервюто на Винету в изборната нощ.. Много плевенчани очакват с нетърпние този епичен момент..
16 октомври, 23:29 ч.
Потребител
МИСЛЕТЕ
Гласувайте за Румен Дечев от "Възраждане"!!!
Стига ГЕРБ, стига БСП, стига Спартански1 Дайте да изберем един истински плевенчанин!!!
16 октомври, 23:11 ч.
Потребител
до фолка!
Защо публикуваш чужди статии бе ОЛИГОФРЕН!
16 октомври, 22:18 ч.
Потребител
Някой
Кмета направи целия град синя зона и реши в последните месеци да пришпори Инжстрой да ремонтира улици, които не бяха пипнати цял мандат. ПИК - помията на прасето делян пеевски не я цитирайте, ако претендирате, че сте сериозна медия. Другия кандидат на ВМРО - поповски, който [ още... ]
16 октомври, 20:15 ч.
Потребител
Против мафията във властта!
Спартански е дебелоок лъжец с доказано неуспешен мандат.Лошото е,че курвите от герб и гадните комунисти също точат зъби.За мошеника от ВМРО знае цяла българия. Пак както винаги ще се чудим не кое е доброто,а кое е най-малкото зло.Гнусни ганьовци искат властта.
16 октомври, 19:09 ч.
Потребител
До Спартанските трима трола
Вместо да цъкате минуси и да пишете обичайните клишета,просто кажете какво направи Спартански тези 4 години за града.Посочете конкретно това,това,това...
16 октомври, 16:22 ч.
Потребител
Оня
Воюва с ГЕРБ! Плевен е град-герой и не бива да позволява на никой да изнудва плевенчани! На всички ни е ясно, че Държавата/ГЕРБ целенасочено спира финансиране на Общината, защото кмета не е техен. Цялата предизборна теория на ГЕРБ е, че ако не изберем техен кмет няма да има [ още... ]
16 октомври, 17:58 ч.
Потребител
Toq
И къде са плевенчани кат останаха само цигани бе бай муй
16 октомври, 22:45 ч.
Потребител
За дебата утре по БТВ
Въпроси към Спартански.Колко европроекта за Плевен лично той е спечелил и изпълнил.Защо ликвидира радио Плевен.Защо уличната мрежа в града е в плачевно състояние,въпреки че благодарение на неговата администрация плащаме най-високите данъци в страната.Защо Дружба и Сторгозия са в окаяно състояние.Защо любимият на всички Спартак Плевен е оставен на произвола на съдбата и играе мачовете си в Ловеч.И последно.Спартански,кажи с какво да те запомним?!
16 октомври, 15:57 ч.
Потребител
Оня
Защото ГЕРБ дърпа ръчна четири години вече.
16 октомври, 19:17 ч.
Потребител
Тоя
Ти болен ли си?
16 октомври, 22:46 ч.
Потребител
Плевенчани,мислете!
Плевенчани,опичайте си акъла.То че всички са маскари е ясно,но с тоя сегашния кмет станахме за смях и на децата от детските ясли.За 4 години една стотинка не вкара в града.Само довърши няколко проекта на Стойков.Ако го оставим още толкова време той ще се спука от лежане и търтуване,тъй като няма и какво да довършва вече.На балотажа всички против Спартански.
16 октомври, 15:44 ч.
Потребител
ПРОМЯНАТА
На Плевен му трябва промяна! Че останалите кандидати не са стока е ясно на всички, ама Спартански трябва да се махне на сто процента. 20 години е в управлението на тоя град. АЙДЕ СТИГА!
16 октомври, 15:23 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета