Мирослав Петров: Ще вдигнем средната работната заплата на плевенчани с 500 лв. - pleven.utre.bg

Мирослав Петров: Ще вдигнем средната работната заплата на плевенчани с 500 лв.

16 октомври 2019, 21:35 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БНТ, кадър

АЕЦ "Белене" е един от основните приоритетите в региона, посочи кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ

Плевен не е подготвен за магистралата. В момента 6000 превозни средства преминават през града за едно денонощие, от които 1200 са тежкотоварни. Това се дължи на липсата на обходен път. 2020 година е крайният срок такъв алтурнативен маршрут да бъде изграден“, категоричен е кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров, който днес представи концепцията си за бъдещото управление на Плевен и общината.

По думите му демографският проблем за Плевен е голям, а политиката на ГЕРБ е да бъдат привлечени инвеститори, да се създаде добра среда за младите. Ние смятаме да повишим благосъстоянието на плевенчани като поемаме ангажимент средните доходи да се вдигнат с 500 лева. „АЕЦ "Белене" е един от основните приоритетите в региона. Категорично стоя зад този проект. Той е изгоден за България. За 7 години ще бъдат инвестирани над 4 милиарда лева в него, защото ме интересува развитието на региона“, коментира Петров.

В интервюто си той коментира и темата за битовата престъпност, която „не е толкова определяща в град Плевен, колкото в малките населени места в общината. Това се дължи на липсата на достатъчно полицейски патрули. Ще предложа адекватно виеонаблюдение и екипи за бързо реагиране, въвеждане на общинска полиция“, подчерта кандидатът на ГЕРБ.

Цялото интервю на Мирослав Петров можете да видите тук.Коментари (3)

Потребител
Берон
Николов, цял живот си “материализирал” за себе си по престъпен начин! Като
се именуваш с фамилното си име Петров ли ще мислиш за гражданите на Плевен!
17 октомври, 07:39 ч.
Потребител
Де Бъ
Некомпетентност! Какви правомощия има кметът на една община, че да повиши работната заплата!
17 октомври, 07:04 ч.
Потребител
Калин Каменов
Като си иска от държавата и като привлича инвеститори. Обикаля,за да ги търси, а не само да ходи да яде и да пие в Ростов на Дон като този досегашния дето има 6 заместник кмета
17 октомври, 09:11 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета