Антон Хекимян даде интервю за училищния вестник на СУ "Иван Вазов" - Плевен

Ученици се срещнаха с журналиста и екипа на bTV по време на визитата им в Плевен

Представители на училищния вестник на СУ "Иван Вазов" - "В@з Буки Веди", имаха удоволствието  да се срещнат и разговарят с журналиста Антон Хекимян, добре познат от телевизионния екран като водещ на предаването "Тази сутрин" по телевизия bTV.

"Запознахме се и с членовете на неговия екип – журналистически и технически, които ни разкриха детайли от работата си, която остава зад кадър. Те ни показаха техниката, с която заснемат, обясниха ни как се предава жива връзка чрез сателит. Антон Хекимян ни отдели достатъчно време, в което обсъдихме теми, свързани с професията на журналиста –  кризисни ситуации в ефир, детето на 21 век и доколко обществено инертни сме, а накрая той ни даде важни съвети като за бъдещи журналисти. Интервюто с него, както и подробности от срещата, очаквайте през ноември в следващия брой на вестника", споделят 12-класничките Анна Стайкова и Камелия Григорова.

"Не пропуснахме възможността, разбира се, да покажем на гостите на нашия град и какви журналисти сме ние – подарихме им последния брой на училищния вестник. Благодарим на екипа за отзивчивостта, за интересната среща, за всичко, което научихме! Надяваме се и на бъдещи контакти!", допълват учениците.