Мирослав Петров: На Плевен му прилича да бъде индустриален център на Северна България - pleven.utre.bg

Мирослав Петров: На Плевен му прилича да бъде индустриален център на Северна България

18 октомври 2019, 09:55 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Ще създадем мобилен екип от специалисти, който ще работи на терен в индустриалната зона на Плевен, увери той

"Индустриалната зона на Плевен днес е в окаяно състояние, изоставена от общинска администрация – с лоша инфраструктура, потънала в боклуци, с изоставени и порутени сгради с неясна собственост, без осветление на места. Това трябва да се промени. На Плевен му прилича да бъде индустриален център на Северна България” , категоричен бе Мирослав Петров, кандидат за кмет на Плевен от ГЕРБ на среща с работещите във фирмите „Етна” , „Метехно”и Метални конструкции в града.

"Във всеки един голям град в Европа има обособена индустриална зона, с регламентирани терени, инфраструктура, осветление и чистота. Индустриалната зона в Плевен трябва да придобие същия вид. Затова е необходима работеща общинска администрация. Това, което възнамерявам да направя като кмет е да създам екип от специалисти, който да работи на терен, ежедневно – да познава проблемите в зоната и да ги решава на място”, заяви още г-н Петров.

Той бе категоричен, че за него е много важно да има непрекъснато връзка с хората, работещи в индустриалната зона – не през фейсбук и не веднъж годишно.Коментари (5)

Потребител
Стамат
Петров, на теб ти прилича да си в централния софийски затвор!
18 октомври, 16:47 ч.
Потребител
Спартански да се маха
Ако Плевен действително е станал толкова важен за тия,дето дърпат конците в държавата,Спартански няма никакъв шанс.А и по-добре да те управляват хора с пари,отколкото честни бедни глупаци.Да не говорим,че Спартански също не е светец и с нищо не е по-свестен от останалите.Ако е крал по-малко примерно от Стойков,то е защото просто по негово време не е имало нищо за крадене.От обран бостан не се краде.
18 октомври, 14:32 ч.
Потребител
За книгата на Гинес
Спартански е за книгата на Гинес като единственият кмет на територията на ЕС,който не е вкарал и един евроцент за цял мандат в града,който"управлява".Дори в най-затънтеното село има поне по един малък проект.Само в Плевен-йок.
18 октомври, 12:56 ч.
Потребител
ХИХИ
Онзи беше СтойкOFF, този е ПетрOFF
18 октомври, 12:36 ч.
Потребител
НЕ на сегашния кмет
Плевенчани,опичайте си акъла.Един действащ кмет,който предизборно дори не може да боядиса уличната маркировка,камо ли да ремонтира улиците,за нищо не става.На балотажа всички срещу Спартански,независимо кой ще е опонентът му.Инак пак ще си псувате града на другия ден.
18 октомври, 12:34 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета