Владислав Монов дари средства за построяването на паметника "Героите на Дойран" - pleven.utre.bg

Владислав Монов дари средства за построяването на паметника "Героите на Дойран"

18 октомври 2019, 11:36 | plevenutre.bg

Средствата бяха преведени по сметката за изграждане на паметника днес

Управителят на Панорама мол Плевен и общински съветник Владислав Монов дари средства за построяването на паметника „Героите на Дойран“.

Както заяви и на последното за мандата заседание на Общински съвет - Плевен, Владислав Монов дарява средствата, които му се полагат за работата му като общински съветник за последния месец за изграждането на мемориал на загиналите бойци от Девета пехотна плевенска дивизия при една от най-тежките победи на българската армия в Първата световна война.

Средствата бяха преведени по сметката за изграждане на паметника днес, в присъствието на Иван Нинов – член на Управителния съвет на Сдружение „Героите на Дойран”Коментари (4)

Потребител
идея
Ако може всички общински съветници да даряват заплатите си и в новия мандат! Или да отделят част от парите за някакви каузи!
18 октомври, 17:11 ч.
Потребител
Браво другари!
Кандидат за общински съветник от ГЕРБ плевен предоставя парите на кандидат за кмет на плевен от социалдемократическа партия!!!
Това, че нямате акъл е ясно, поне срам да имахте!!!
18 октомври, 14:46 ч.
Потребител
Предложение
Похвално! Щеше да е добре и други общински съветници да направят нещо полезно и хубаво за града. Защо взимат тези големи заплати така и не става ясно.
И едно предложение: не може ли в новия общински съвет да се гласуват по-малки заплати?
18 октомври, 12:10 ч.
Потребител
Оня с коня
Нямам търпение Каракачанов да дойде за откриването на паметника и да видя как тези двамата от снимката ще го държат за полата
18 октомври, 12:03 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета