На благотворителен търг в Плевен: Министър Кралев спечели боксови ръкавици на Детелин Далаклиев

Заедно с него бе и Любо Ганев, който спечели шапка на Ферари с автограф от Михаел Шумахер за 1500 лева

Министър Красен Кралев присъства на организирания от Лайънс клуб Плевен благотворителен бал с кауза за събиране на средства за възстановяване на спортната зала по лека атлетика на Спортно училище „Георги Бенковски” в Плевен. 

"Когато има инициатива от страна на обществото, винаги реагираме", написа министър Кралев във Фейсбук, допълвайки, че министерството на спорта ще помогне със средствата, които не достигат, за да се направи ремонтът на залата.

По време на благотворителния бал бe организиран голям търг. Заедно с министъра бе Любо Ганев, който спечели шапка на Ферари с автограф от Михаел Шумахер за 1500 лева. Красен Кралев също се включи в търга, като успя да спечеля тренировъчни ръкавици на световния шампион Детелин Далаклиев срещу 700 лева.

Припомняме, че вчера те огледаха помещението, което Общината е отпуснала след дълги и мъчителни преговори ма световния ни шампион, за да се направи зала за бокс. "За съжаление, това се оказа една метална конструкция в изключително лошо състояние. Въпреки това поех ангажимент пред Детелин, че ще помогнем за осъществяването на проекта за боксова зала в Плевен. Има одобрен от ММС проект, който ще получи финансиране в рамките на 200 хил. лева“, обеща Кралев.

Четете още: Спортисти се оплакаха на Кралев: Местната власт в Плевен бойкотира спорта