Бойко Борисов пристига в Плевен - pleven.utre.bg

Бойко Борисов пристига в Плевен

21 октомври 2019, 09:06 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    МС

Toй е поканен на посещение в Медицински университет-Плевен

Днес, 21 октомври, в 14.30 ч, министър-председателят Бойко Борисов е поканен на посещение в Медицински университет-Плевен по повод на 45-тата годишнина от основаването на висшето училище в града.

Премиерът ще разгледа единствения по рода си Телекомуникационен ендоскопски център с експериментална операционна зала и виртуална зала със симулатори. Заедно със студенти и преподаватели на МУ-Плевен, премиерът ще присъства на демонстрация на 3D студиото за обучение. Ректорът проф. д-р Славчо Томов ще го запознае с високотехнологичния профил на висшето училище – развитие на телемедицината и роботизираната хирургия. След това министър-председателят ще посети аудиториите и лабораториите на най-новия Факултет на МУ-Плевен – Факултета по Фармация.

В зала „Амброаз Паре“ на ТЕЛЕЦ ще се проведе среща-разговор с министър-председателя Бойко Борисов в Медицински университет – Плевен.Коментари (6)

Потребител
Deputatski podkupnici
Pone Spartanski opravi centura
22 октомври, 18:00 ч.
Потребител
Спартански - СВАЛЕН!
Това е задължително! Този човек е един позьор, въздухар, разтегач на локуми! Лудост е да стане отново кмет! Не вярвам плевенчани да са си загубили ума напълно!...
22 октомври, 01:44 ч.
Потребител
коко
Бойкооо,често казано не долюбвам партията ти,но ако успееш да изриташ търтея Спартански от кметството в Плевен,може и да ти стана фен.
21 октомври, 12:05 ч.
Потребител
Махай се бе,Спартански
Спартански да обясни как смята да управлява града без пари и с политически"сили"зад гърба си,които дори не са в Парламента.Ако тоя човек поне малко обича Плевен,сам ще се откаже от поста си.Докато опонентът му кани потенциални инвеститори,нашият човек си пие бирата и учи хората как да садят теменужки.
21 октомври, 11:27 ч.
Потребител
отворен
То и пари да има и ГЕРБ зад гърба си, като си некадърен шапкар ще си като некадърната гербаджийска кметица в Ловеч, която за 4 години също един площад направи и нищо друго.
21 октомври, 14:51 ч.
Потребител
Спартански няма пари за града
Ако Баце донесе и чувала с пари,на Спартански му е спукана работата.Да не забравяме,че сегашния некадърен и мързелив кмет спечели преди 4 години благодарение на пасивността на Бойко,който сне доверието си от Стойков и подари Плевен на тогавашния коалиционен партньор РБ или там както и да се наричаха тогава сините отломки.Сега обаче тези отломки не са дори част от Парламента.Ако Плевен наистина е станал важен за ГЕРБ,Спартански е пътник.
21 октомври, 10:50 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета