Бойко Борисов с коментар за недостроената зала "Арена Плевен" (Видео)

Пламен Гетов подари на премиера фланелка на футболния Спартак

Премиерът Бойко Борисов пристигна в Кнежа, където е започнало строителството на северната част на "Балкански поток" - от Провадия до сръбската граница. Той ще извърши проверка на напредъка на строителните дейности по разширяване на газопреносната инфраструктура на "Булгартрансгаз" ЕАД.

По-рано днес премиерът пусна в експлоатация първия етап от проекта за разширение на газопреносната инфраструктура в страната по трасето на "Балкански поток".

"Елате да се снимаме и пращайте на Вучич, че той не вярваше", пошегува се Борисов. Той заяви, че сръбският президент ще присъства на официалното откриване заедно с Виктор Орбан.

"За Плевен магистрали правим, газопроводи правим. Ще дойда. Ще си говорим за зали и за стадиони", коментира Борисов пред Пламен Гетов, който бе един от посрещачите. Футболната легенда подари на премиера фланелка на футболния Спартак.

"Досега да я бяхте построили тази зала по времето на Орешарски. Платили 2 милиона, откраднали половината, а другите 13 млн. да ги дадем ние. Като са искали да направят зала, да преведат всички пари. Като искаш да построиш зала, превеждаш парите на общината, досега да я бяха построили по времето на Орешарски", повтори Борисов и допълни: "Развалиха конната база, иззлели някакви бетончета... На Шумен струва 8 млн. залата. Защо вашата да е с 5 млн. по-скъпа? Ще се разходя и до Плевен, но не ми стига времето", допълни Борисов.