Единственият път за възраждане на Плевен е тясна комуникация между държавна и общинска администрация - pleven.utre.bg

Единственият път за възраждане на Плевен е тясна комуникация между държавна и общинска администрация

21 октомври 2019, 21:09 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Мирослав Петров се срещна с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов

Мирослав Петров се срещна с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на неговата инспекция на участъка от газопровода „Балкански поток“, който ще се строи в региона на Плевен.

"Днес за пореден път стана ясно, че нашата община не е готова да посрещне магистралата, големите инфраструктурни и енергийни проекти, които ще се реализират в областта. А именно те ще донесат нови инвестиции в Плевен, повишение на доходите, жизнения стандарт и покупателната способност", сподели Петров на профила си във Фейсбук.

"Премиерът Борисов сподели нашата критика за състоянието на спортната инфраструктура в Плевен и факта, че 2 милиона от парите на данъкоплатците към днешна дата са отишли на вятъра. За съжаление многофункционалната спортна зала „Арена Плевен“ не съществува, средствата са потънали и нищо не е направено", отбелязва кандидатът на ГЕРБ. 

"Министър-председателят потвърди и друга наша теза – правителството прави много за Плевен, отпускат се пари за магистрала, за други съоръжения, но няма кой да спечели проектите", посочва още Петров.

"Премиерът Борисов пое ангажимент в най-кратки срокове, след като ГЕРБ спечели изборите в Плевен, да помогне на местната власт относно най-важните програми и проекти, които предстоят пред нашата община", допълва той.

"Много работа и тясна комуникация между държавата и общинската администрация – това е единственият път за възраждане на Плевен.", обобщава Мирослав Петров.Коментари (3)

Потребител
Д-р Стойков
Нмного бързо забравихте най-срамния кметски мандат в Плевен, именно този на "герб": Стойков и Зелов, които многократно бяха хващани от ГДБОП с откраднати пари и рекет на плевенски фирми!
22 октомври, 10:30 ч.
Потребител
истината
Първо да ти кажа,че честни управници няма никъде по света.Дето се казва като не можеш да оправиш себе си,къде си тръгнал да оправяш другите.Важното е всичко да е в разумни граници.Колкото до Стойков,той си плати за това,но поне неговото управление има с какво да се [ още... ]
22 октомври, 11:11 ч.
Потребител
НЕ на мързела Спартански
Възраждането на Плевен е свързано с отстраняването на зеленогорско-спартанската банда от управлението на града.На балотажа глас против най-некадърния и мързелив плевенски кмет Спартански,независимо кой е опонента му.И магаре би се справило по-добре от сегашния търтей.
22 октомври, 10:04 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета