Мирослав Петров в Славяново: През последните години населените места извън Плевен се чувстват осиротели - pleven.utre.bg

Мирослав Петров в Славяново: През последните години населените места извън Плевен се чувстват осиротели

23 октомври 2019, 06:44 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Това каза Мирослав Петров по време на среща с жителите на градчето

"В Славяново трябва да настъпи промяна, така както ще настъпи промяна в Плевен. Време е Славяново да има самочувствието на град със своята история, настояще и бъдеще. През последните години населените места извън Плевен се чувстват осиротели. Дори град като Славяново е забравен. Славяново, макар и голямо населено място е откъснато от света. Ако не са частите автомобили, хората няма как да стигнат до общинския център. Липсва редовен транспорт”,

Това каза Мирослав Петров по време на среща с жителите на градчето.

"Време е да се помисли за младите хора и децата им. Те трябва да имат повече места за отдих и игри, а в Славяново няма – изоставени градинки, стари катерушки, мръсотия. В града има две читалища, които трябва да развиват по-широка дейност, за да привличат младите хора. Те напускат, защото няма какво да правят в Славяново. А Славяново трябва да има самочувствието на град с млади хора", допълва Петров.Коментари (8)

Потребител
истината
Герб в Плевен паднаха на изключително ниско ниво с тази кампания. Чудно ми е колко ще купуват защото като виждам реалните настроения на хората това недоразумение Миро Петров трябва да бъде на трето или четвърто място. Икзлючително неприятен тип както и протежето му - бавноразвиващия се син на Богдан Николов който също купува гласове на поразия за да стане общински съвентик.
23 октомври, 09:20 ч.
Потребител
истината е друга
Не знам ГЕРБ колко са паднали с кампанията си,но Спартански падна не с кампанията,а с некадърното си управление.Нулеви евросредства,окаяна улична мрежа,съсипан спорт.Само висене по кафенетата и във фейсбука.Никаква идея как да развива града и откъде да докара пари.Гербаджията може да е всякакъв,но ще докара някой лев.Светци няма.Спартански също не е светец.
23 октомври, 10:10 ч.
Потребител
айде бе
Ако ГЕРБ искат - ще помогнат на Плевен, ако ще кмет да е и филанкишията.

Тази гнусна партия загърби Плевен последните 4 години и не направи нищо за града ни. И не защото Спартански е виновен, а защото не избрахме ГЕРБ.

И сега пак няма да ги изберем. Тиквата и подлогите му в Плевен да го духат. Дано се сбъднат прогнозите от последните дни и Спартански ги смаже още на първи тур!

23 октомври, 13:34 ч.
Потребител
ха-ха-ха
Къде ги чу тия прогнози бе.От устата на Зеленогорски ли.
23 октомври, 14:05 ч.
Потребител
Фройд
Петров не сме да прегърне жената до него! Не бой се, няма да те удари ток!
23 октомври, 08:45 ч.
Потребител
Жк
Xaxa той един друг ток го е ударил :)
23 октомври, 09:27 ч.
Потребител
Стамат
Контролиран вот чрез президента на футболния клуб Вихър Славяново.
23 октомври, 07:53 ч.
Потребител
Прокопи
А досегашния няма ли негови хора? Той на Ганю Спартански човек,а
23 октомври, 08:34 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета