Мирослав Петров: Плевен ще има обходен път до 2020 година - pleven.utre.bg

Мирослав Петров: Плевен ще има обходен път до 2020 година

23 октомври 2019, 16:39 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Това каза кандидатът за кмет на ГЕРБ – Плевен на среща с работници

"Плевен ще има обходен път и връзка с автомагистрала „Хемус”. Първоначално бяха разгледани шест варианта, три отпадната, три останаха. Работи се и до 2020 година той ще е факт. Така притесненията на плевенчани, че през центъра на града ще се движат колони от тирове, ще отпадне”, категоричен бе кандидатът за кмет на ГЕРБ – Плевен Мирослав Петров на среща с работещите в най-голямата машиностроителна фирма в града.

"За да има работни места в Плевен, трябва да има добра пътна свързаност, която ще бъде подсигурена с достигането на магистрала „Хемус” до нас, но трябва да бъдем подготвени. В предстоящия четири годишен мандат на новата местна власт предстоят два важни проекта, за които държавата работи много интензивно – АЕЦ – Белене и изграждането на Балкански поток. Те неминуемо ще доведат по по-голяма заетост, инвестиции и дивиденти в града като цяло”, добави още Петров.Коментари (6)

Потребител
Боб
Мирослав Петров е искал да каже,че до 2020-та година ще започне строителството на обходния път,но въобще не се е изразил както трябва.В момента тече избор на един от трите варианта,който трябва да приключи до дни,след това ще има проектиране от 30-60 дни....Би трябвало преди нова година да има първа копка...
24 октомври, 17:48 ч.
Потребител
Onzi
Ако не е готов ще си пусне ли един в слепоочието?
24 октомври, 07:34 ч.
Потребител
въййй
Майкоооо.... Моля ви, дайте да изберем онзи гъбар Спартански в неделя, за да си спестим още една седмица мъките да гледаме и четем за това герберско недоразумение
23 октомври, 17:37 ч.
Потребител
гъбар при гъбаря
Ами избери си го и от другия ден ще имаш достатъчно време да ходиш за гъби и да садиш теменужки,просто защото в града няма да може какво друго да правиш,гъбарю.
24 октомври, 08:45 ч.
Потребител
Темида
За Петров има само един път и той е предначертан от действията му, който път води към Централния софийски затвор!
23 октомври, 17:34 ч.
Потребител
Оня
До 2020 г. остават по малко от 70 дни...
23 октомври, 17:01 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета