Мирослав Петров: Плевен може да бъде Пловдив на Севера - pleven.utre.bg

Мирослав Петров: Плевен може да бъде Пловдив на Севера

23 октомври 2019, 22:01 | plevenutre.bg
 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

Плевен трябва да включи на нова скорост, за да догоним Южна България, каза кандидатът на ГЕРБ

"По време на дебата в БТВ основният интерес на водещия бе свързан с многократно повтаряния въпрос дали ГЕРБ в Плевен гледа в една посока. Днес отговарям както отговорих и пред цяла България. Кампанията показа, че ние сме единни, ние сме отбор, ние сме екипът, който ще възроди Плевен. Родният ни Плевен е в лошо състояние. Оценявам усилията на нашите съветници в последния мандат, но местната власт е като националната. Когато оперативната, изпълнителната власт не функционира добре, каквото и да прави законодателният орган, усилията им са напразни”, каза Мирослав Петров, кандидат за кмет от ГЕРБ по време на концерта на партията за закриване на кампанията за местни избори 2019.  

"Плевен трябва да включи на нова скорост, за да догоним Южна България. Плевен може да бъде Пловдив на Севера. Налице са всички необходими условия за това. Благодарение усилията на правителството и лично на премиера Борисов съвсем скоро мечтата на поколения плевенчани ще е факт – магистрала „Хемус“ ще достигне до нас. В региона предстои да се реализират и големи енергийни проекти от национално значение – АЕЦ „Белене“ и газопровода „Балкански поток“. 

Днес Плевен е в изолация. Общината ни е изправена пред демографска катастрофа. Вече сме под 100 хиляди, младите си тръгват. Решението в моята програма е само едно – инфраструктура, индустриална зона, проекти, нови работни места. Неслучайно предложих повишение на средните доходи с поне 500 лева. Готов съм да се заема от първия ден с тази задача, ако моите съграждани ми гласуват доверие”, категоричен бе Мирослав Петров.
""В битката за развитието на Плевен не сме сами. В кампанията ни подкрепи вътрешният министър Младен Маринов, при нас дойдоха вицепремиерът Томислав Дончев и спортният министър Красен Кралев. Те застанаха зад нас, дадоха идеи как да наваксаме с инвестициите, с европрограмите, със спортната инфраструктура. Проведох две срещи с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Неговото послание е само едно – спечелете доверието на плевенчани и после аз лично ще помогна на Плевен”, заяви пред събралото се мнозинство г-н Петров.

"Днес бъдещето на Плевен е заложено на карта. Или продължаваме застоя със Спартански или тръгваме по нов път. Или се развиваме в тясна комуникация между държавата и местната власт или ще продължим да сме терен за уикенд туризъм – идват от София или чужбина, снимат се за фейсбук и отпътуват.  Пътят е само един – кмет на Плевен от ГЕРБ и мнозинство на ГЕРБ в Общинския съвет. Но ще ви разочаровам, ако някой си мисли, че след това ни очаква празненство. Не – очаква ни много работа, за да наваксаме щетите от четири години безвремие. Вярвам във вас, знам че ще се справим. Повярвайте и вие”, призова избраникът на Бойко Борисов.

Вечерта продължи с концерт на невероятния Миро.Коментари (3)

Потребител
прагматизъм
София,Пловдив,Варна,Бургас,Русе,Ст.Загора си избират кметове от управляващата партия.Плевен и Монтана от партии,които дори в парламента не са.Разликата е очевадна.
24 октомври, 14:09 ч.
Потребител
ПРОСТО Е
Днес управляват ГЕРБ.Кметът трябва да е гербаджия.Утре идват БСП-избираме бесепар.Това е положението в държавата,ако искате да идват някакви пари.А ние сме си избрали един вечен опозиционер,отритнат отвякъде.Ами изберете си го пак,ама после не мрънкайте,че няма пари в града.Само вижте какви политически"сили"стоят зад Спартански.Те утре няма дори да съществуват,камо ли да помиришат Парламент някога,да не говорим за власт.
24 октомври, 09:55 ч.
Потребител
Кметът трябва да е с властта
Всички големи градове си избират кметове от управляващата партия и затова вървят напред.Само ние се правим на велики по време на избори,а след това си псуваме града и си гоним децата от това"проклето"място.Време е на жителите на един от най-хубавите български градове най-после да им дойде акъла.
24 октомври, 08:42 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета