Спартански припозна програмата на Петров и ГЕРБ - pleven.utre.bg

Спартански припозна програмата на Петров и ГЕРБ

24 октомври 2019, 15:27 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Мирослав Петров/Фейсбук

Сети се за залата 4 дни преди изборите след 4 години бездействие и критики от Борисов и Кралев

"С изненада установих, че г-н Спартански четири дни преди изборите се е сетил за липсата на спортна зала в Плевен. Припомням – в национален ефир той обяви, че зала няма, защото мястото не било подходящо, (а защо не посочи подходящо?) нищо че теренът е обособен, а 2 милиона вече са похарчени. Защо обърна палачинката, г-н Спартански? Фурнаджийска лопата ли е кметът на Плевен?", пита кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров.

"Как веднъж теренът е неподходящ, а след като премиерът Борисов и спортният министър Кралев отправиха публични критики за състоянието на спортната инфраструктура в Плевен, изведнъж теренът стана подходящ", пита още Петров на профила си във Фейсбук.

"Припомням и, че докато ние събирахме средства за спорта в нашата община, моят конкурент пи бира с близките му приятели. Не съм ревнив към предизборната си програма, нямам драма, че Спартански я припознава четири дни преди избори, след като четири години е губил време в социалните мрежи, отказвайки да прояви каквато и да е инициатива или интерес към спорта в Плевен. Причина за закъснялата активност на Спартански е фактът, че спортната общественост се вдигна и публично изяви неодобрението си към него. Но може би най-красноречивото описание за спорта в Плевен през мандата на Спартански е оценката на спортния министър Красен Кралев при посещението му в Плевен: „Срещнах се с над 50 спортисти, треньори и спортни деятели, които бяха единодушни – местната власт в Плевен бойкотира развитието на спорта. Разочарован съм, че точно в един спортен град като Плевен срещнах спортисти, които са в безизходица заради пренебрежителното отношение от страна на администрацията на Общината. Запознах се лично и със състоянието на спортната инфраструктура, която има нужда от огромно реновиране“.", пише още Мирослав Петров на профила си във Фейсбук.Коментари (3)

Потребител
Плевен е червен!
Тази драма между герб и Спартански отврати хората.
Да изберем един достоен плевенчанинкакъвто е Илиян Йончев!!
24 октомври, 15:45 ч.
Потребител
некой
Няма проблеми.Само да стигне на балотаж срещу настоящия"кмет".Ако се класира Илиян,за него съм.Но ако е Миро,за Миро съм.Важното е да махнем тоя плужек.
24 октомври, 15:52 ч.
Потребител
Сетила се Мара да се побара
Плевенчани,на балотажа мощно срещу мързела Спартански.Ако ще и магаре да изберем,по-добре ще е от тоя некадърник.
24 октомври, 15:37 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета