Мирослав Петров: Нашите цели са ясни - рестарт на Плевен с привличане на инвестиции - pleven.utre.bg

Мирослав Петров: Нашите цели са ясни - рестарт на Плевен с привличане на инвестиции

29 октомври 2019, 12:27 | plevenutre.bg
  • Мирослав Петров

"Имаме ясни позциии, ясни послания, които смятаме да осъществим", каза кандидатът на ГЕРБ

Искам да благодаря на плевенчани за оказаното доверие и да отправя един апел към тях много добре да помислят на база концепциите, на база това, което правихме през изборната кампания, за кого ще гласуват в неделя. Това каза на пресконференция кандидатът за кмет на община Плевен Мирослав Петров, който в неделя ще е на балотаж с Георг Спартански.

"Имаме ясни позциии, ясни послания, които смятаме да осъществим. Проблемите пред Плевен са много. Като почнем от демографския срив, липсата на инвестииции и работни места, а ние имаме готов екип и визия как да се справим с тези неща. Бяхме в индустриалните зони, в крайните квартали и в малките населени места. Проблемите са много и трябва да се решават от първия ден", каза Петров.

"Първото и основно, което трябва да започнем е подготовката на общината с проекта за обходния път за Плевен. Това е нещо, което неминуемо трябва да се случи - рискуваме магистралата да ни подмине без да имаме удобна и адекватна пътна връзка с индустриалните зони и центъра на града ни. В същото време сме изправени пред дилемата на денонощие 6000 автомобила, 1500 от които тежкотоварни, да минат през града ни, което за мене ще бъде катастрофа. Цялостна организация на движението на града - това е също е сред приоритетите ни. В многото срещи, които правихме, се оказа, че от 30 години не е правена органзиация на движението в Плевен, което създава препдоставки за няколко невралгични пункта, т.нар. "тапи". Трябва да се направят комисии и да се работи по тях", отбеляза кандидатът на ГЕРБ.

Той изтъкна и липсата на проекти в крайните квартали на Плевен, определяйки ги като "запуснато място", а за малките населени места обеща засилено присъствие и ангажираност от страна на общината по разпределяне на общинския бюджет, пропорционално, както и създаване на общинска полиция за сметка на общинския инспекторат.

"Трябва да сме подготвени за АЕЦ "Белене" и "Балкански поток", да имаме визия как да се възползваме от тях. Те са жизненоважни за региона ни", посочи още Петров. 

"Апелът към всички други политически сили и гражданите на Плевен - с оглед преодоляването на 4-годишния застой на града ни и бъдещето на Плевен да направят своята правилна преценка в неделя. Нашите цели са ясни - рестарт на града ни с привличане на инвестиции", завърши Петров.Коментари (12)

Потребител
хаха
Спартаня си е смешен...
Какво да му избираш пак ?
Да слушам цял мандат как "няма пари" ли бе ?
Ми и да има, мантрата е "няма пари"....
Ми и вас да ви няма бе !
29 октомври, 14:42 ч.
Потребител
Плевен зад Спартански!
Плевенчани, да изхвърлим ГЕРБ на боклука в неделя!
Да покажем на тиквата Бойко, че Плевен не кляка пред никого!!
29 октомври, 12:42 ч.
Потребител
Баста бе
Той,Плевен,вече е поза партер след това четиригодишно"управление".И какво искаш да ми кажеш.Да се направим на герои и хептен да затънем в тинята,само и само такива като тебе да си запазят топлите местенца в общината.
29 октомври, 12:49 ч.
Потребител
куку и пипи
Взимай садовския и набеденото адвокатче под ръка и си ги води вкъщи да им се радваш! На Плевен му писна тия джендъри да съсипват града 20 години! Победа за Миро и възход за града!
29 октомври, 12:51 ч.
Потребител
Вуйчо
По-добре джендъри, отколкото откровени педали!
29 октомври, 15:36 ч.
Потребител
Вуйна
Че то по-голявм педал от Зеленогорски има ли.
29 октомври, 15:38 ч.
Потребител
Вуйчо
Петров какъв е
29 октомври, 16:18 ч.
Потребител
Скрий се бе
Абе,Муйко,я ми кажи твоя ментор как смята да управлява града с 6-7 общински съветници зад гърба си и нулева подкрепа от държавата.Ти ли ще му намираш пари за града.
29 октомври, 15:47 ч.
Потребител
С теб сме,Миро!
Мачкай,Миро!Ако ще и с други прийоми,знаеш какви.Но в неделя окончателно трябва да се освободим от зеленогорско-спартанското робство,което трови града ни.
29 октомври, 12:34 ч.
Потребител
Една
Мачкай????? Май него ще смачкат
29 октомври, 14:37 ч.
Потребител
Един
Права си.На Спартански задника ще смачкат.А ти се не бой.И извън общината пак ще има кой да мачка...
29 октомври, 15:09 ч.
Потребител
Берон
Заради другите прийоми Миро върви към Централния софийски затвор
29 октомври, 15:31 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета