ПП "Воля" - Плевен ще подкрепи Мирослав Петров на балотажа

ПП ВОЛЯ - Плевен ще подкрепи кандидатурата на Мирослав Петров за кмет на Община Плевен на балотажа в неделя. Това става ясно от декларация, разпространена от партията.

Декларация за политическа подкрепа

ОТ ПП "Воля" - Плевен

Изказваме искрената си благодарност за получената подкрепа в местните избори на 27.10.2019 . Благодарим на всички Вас, които поискахте промяна в Общинският съвет на град Плевен, благодарим за доверието. Ние от Воля заслужихме почтено мястото си в местния Общински Съвет.

През последните четири години Плевен е в застой и изолация. Нашата община не се развива. Основна вина за това носи неумението на общинската администрация да привлича инвестиции, да реализира важни проекти, да работи добре с другите институции.

Моделът в Плевен „Спартански-Зеленогорски“ е доказал, че не работи за благото на плевенчани, без значение кой е начело на изпълнителната власт. За доброто на града ни е нужна промяна в Плевен. С тази цел ние ПП Воля - Плевен решихме, че в настоящия момент единственият верен избор за балотажа на местния вот е Мирослав Петров. В неговата концепция и програма за управление на Плевен се съдържат непосредствените проблеми, които трябва да решаваме буквално от другата седмица.

Ние от ПП "Воля" даваме нашата подкрепа срещу негов ангажимент за:

- Стимулиране на инвестициите в Плевен и развитие на икономиката в общината
- Подобряване на условията в индустриалните зони в града и привличане на нови инвеститори
- Ясна концепция за подобряване на пътната инфраструктура в региона, особено с оглед свързването на Плевен с АМ „Хемус“
- Активно участие на местната власт в големите енергийни проекти, които предстои да се реализират в региона – АЕЦ „Белене“ и „Балкански поток“
- Конкретни мерки за преодоляване на демографската катастрофа в Плевен.
- Продължаване на битката с битовата престъпност
- Реновиране на спортната инфраструктура

Последните четири години бяха загубено време за Плевен и плевенчани. Време е за общи усилия и работа в името на Плевен. Защото ако сега изоставането е тревожно, утре ще е фатално. Категорични сме, че единствено с подкрепата и политическата воля на всички партии, Плевен може да тръгне на нова скорост. Изразяваме готовност да помагаме с политическа и експертна помощ на новия кмет. Градът ни има нужда от управленски екип, който да реализира забавените проекти, да върне Плевен там, където му е мястото. Това може да се случи само с промяна в местната власт.

Приятели, съграждани, Вашият глас е важен. Бъдете отговорни към бъдещето и просперитета на Плевен. Да бъдем сплотени по пътя към промяната.

Имаме воля за работа, за един променен и подреден дом – Плевен.

ПП "Воля" – Плевен

Димитър Карамфилов