Цвета Караянчева: Плевен се нуждае от възраждане - pleven.utre.bg

Цвета Караянчева: Плевен се нуждае от възраждане

31 октомври 2019, 14:55 | plevenutre.bg

Председателят на Народното събрание подкрепи Мирослав Петров

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева подкрепи кандидата за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров.

"Скъпи приятели и жители на Плевен, подкрепете Мирослав Петров за кмет. Дайте шанс на своя град да си върне старата слава. Гласувайте за ново, прозрачно и ефективно управление. За повече инвестиции, модерна инфраструктура и преодоляване на демографсия срив. Плевен е в изолация. Вашият град не заслужава да е в позицията на догонващ. Време за губене няма! Плевен се нуждае от възраждане!", казва Караянчева вув видео обръщението си.Коментари (4)

Потребител
Ким Чен Ун
Не вярвайте на неграмотната Пекинска патица и гробокопачката на България .И никога повече ГЕРБ във Плевен ,на 3-ти да ги изринем от нашият град завинаги .
31 октомври, 15:32 ч.
Потребител
Ще изринем Спартански
Ами на кой да вярвам бе.На слугите на Иван Костов,дето съсипа Плевен ли.На 3-ти ще изринем зеленогорско-спартанския кенеф,дето 20 години трови тоя град.И ГЕРБ не са стока,ама поне пари имат.Ай,сиктир.
31 октомври, 16:02 ч.
Потребител
Познавачка
от къде ги имат бе малоумник
01 ноември, 09:35 ч.
Потребител
Абе,цървул
По добре да те управлява богат,отколкото беден мошеник.Спартански и Зеленогорски също не падат по-долу от гербаджиите.Само дето техните политически ментори са на политическото сметище и затова свършиха кинтите.Хайде не ни се правете на моралисти.
01 ноември, 09:48 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета