Бойко Борисов: ГЕРБ е първа политическа сила в Плевен - pleven.utre.bg

Бойко Борисов: ГЕРБ е първа политическа сила в Плевен

01 ноември 2019, 09:15 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    bTV, кадър

Там, където проветрихме партията, нямаше достатъчно време да наложим новите хора, заяви той

"Партийната битка приключи миналата неделя и разликата е категорична – между  ГЕРБ и БСП разликата в София е 2 пъти. В страната партиите са така: БСП – 40, ГЕРБ – 163 – ето ви по общини. Дори в Русе, където другият кандидат е напред, ГЕРБ е първа сила. И в Плевен сме първа политическа сила - кметът ни е втори, но като партия сме първи." Това обяви пред БТВ премиерът Бойко Борисов.

"Колко хора изгоних – всичко това се превръщат във врагове или поне в хора, които играят срещу ГЕРБ. Там, където проветрихме партията, нямаше достатъчно време да наложим новите хора", заяви той. "Не ми иска да мисля така, не би му правило чест", отговори Борисов на въпрос дали зад това стои „дългата ръка на Цветан Цветанов“.

"Как да не съм доволен от резултата? Побеждаваме БСП и те говорят като победители. От 0 лесно се бележи ръст! Да не забравяме, че 2015 изборите бяха след управление на БСП и това вдигна резултата. Иначе винаги се взимат непопулярни управленски решения. Сега, ако погледнете Тръмп, Меркел, Макрон, управлението намалява популярността. А ние два пъти и повече – и спечелихме и столицата“, коментира Борисов.

През 2011 година ГЕРБ са имали 1601 представители в местните парламенти, през 2015 година – 1727, а сега – 1807 съветници, припомни лидерът на ГЕРБ.Коментари (3)

Потребител
the dude
Бойче,недолюбвам партията ти,но ако успееш да изринеш от Плевен зеленогорско-спартанско-костовистката напаст,може и да ти стана най-големия фен.

И аз се надявам да успее да ги свали от власт тези, нищо читаво не успяха да издействат или да направят за града за толкова години.

01 ноември, 21:09 ч.
Потребител
Удри,Баце
Бойче,недолюбвам партията ти,но ако успееш да изринеш от Плевен зеленогорско-спартанско-костовистката напаст,може и да ти стана най-големия фен.
01 ноември, 11:04 ч.
Потребител
Агент 007
Хелоуин е - Tиквоча как ще се маскира?
01 ноември, 10:12 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета