Невяна Владинова: Плевен се нуждае от промяна към по-добро - pleven.utre.bg

Невяна Владинова: Плевен се нуждае от промяна към по-добро

01 ноември 2019, 12:07 | plevenutre.bg

"Плевенчани, помислете добре за бъдещето на града ни", апелира гимнастичката

Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика в индивидуалното направление Невяна Владинова призова плевенчани да мислят за бъдещето на града, когато излизат да гласуват в неделя.

Ето какво написа чаровната грация във Фейсбук:

"За жалост аз нямам право да дам своя глас за Плевен (по обясними причини), но искам да призова всички, които могат - да го направят! Плевенчани, помислете добре за бъдещето на града ни. Когато отидете да гласувате, пречистете мислите си от жаждата за някакво отмъщeние и натриването на нечии носове. Помислете за това, което е добре за развитието на прекрасния ни, пълен с история град. Плевен може да даде шанс на младите и понякога малки деца, които бягат в другите градове, търсейки реализация. Вие не искате ли децата ви да са до вас щастливи и успешни? За мен лично е тъжна гледка да виждам родния си град все по-обезлюдял и затънал, с всяко мое прибиране там! Плевен се нуждае от промяна към по-добро! Помислете и гласувайте!"Коментари (3)

Потребител
стига вече
Aбе тези не ги ли е срам да впрягат хора, които не живеят в Плевен да им правят пиара. Гербаджии копаете вече дъното и Плевен ще ви покаже червения картон в неделя!
Язък
01 ноември, 12:54 ч.
Потребител
Валидатора
Известни хора милеят за града ни. И не искат повече тоя да е кмет. В понеделник вече няма да си на работа в общината. Разбра ли
01 ноември, 16:42 ч.
Потребител
СПАРТАК Плевен до "стига вече"
Май някой се разпозна в това послание на Невяна, въпреки, че въобще не споменава нито едно име в него?!? Гузен негонен бяга!
01 ноември, 18:48 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета