Мирослав Петров: Ние бяхме извели сериозни приоритети - pleven.utre.bg

Мирослав Петров: Ние бяхме извели сериозни приоритети

03 ноември 2019, 21:37 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Канал 3

Предполагам, че ще остана областен управител, каза Мирослав Петров

Предполагам, че ще остана областен управител. Не бих искал да влизам в риторика. Ние бяхме извели сериозни приоритети, които звучаха малко чуждо, но трябва да бъдат направени за града. Плевенчани не можаха да осмислят преките ползи. Това беше нашата визия, зад която стояхме, каза загубилият кандидат-кмет за Плевен от ГЕРБ, Мирослав Петров, цитиран от Канал 3. 

Финансирахме кампанията от субсидия на партия ГЕРБ. Сумата е еднаква за цялата страна, каза още той

Пред камерата на БНТ Мирослав Петров каза още:

"При всички случаи ще продължа да работя за това Плевен да стане един модерен и развиващ се град. Аз съм областен управител и ще използвам всички средства, които ми дава закона, за да развия визиите си за града. Каквото мога да принеса за развитието на региона, ще го направя."Коментари (6)

Потребител
Стамат
Този е олигофрен! Всички основни политически сили - ГЕРБ, БСП, ВМРО, са зад него, МВР му помага, една камара пари, и какво - фиаско! Куц, ама много куц кон! Кой ще връща парите!?
03 ноември, 22:43 ч.
Потребител
Малинчо
Как кой ще връща парите, много ясно, че Петров ще ги връща! Ама те са бая -за кампанията, за черния пиар, за купените гласове, за подкрепата на МВР......
03 ноември, 23:28 ч.
Потребител
Малинчо
Борисов да не е глупак да остави Петров и местната алчна шайка дерибеи от ГЕРБ.
Който и да беше кандидат с изключение на шайката щеше да спечели със 60% на първи тур, но не. Шайката трябваше да издигнат престъпник, тясно свързан с депутата Васил Антонов и ДДС- рят Мариян Маджуна.
03 ноември, 22:28 ч.
Потребител
Избори
Незабавна оставка на цялото ръководство на герб плевен!
03 ноември, 22:22 ч.
Потребител
Грую
И оставка на областния
03 ноември, 23:53 ч.
Потребител
Малинчо
Наглец! Областен ще остава! А кой ще носи отговорност за загубата и за бандитските действия на шайката от ГЕРБ Плевен и сподвижници по време на изборите! Няма кой да прикрива престъпленията на Петров! Марш у дома, пенсиониран милиционер!
03 ноември, 22:21 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета