Първото заседание на новоизбрания Общински съвет – Плевен ще се проведе на 12 ноември - pleven.utre.bg

Първото заседание на новоизбрания Общински съвет – Плевен ще се проведе на 12 ноември

05 ноември 2019, 16:59 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Заседанието ще започне в 10.30 часа в зала „Плевен” на Областна администрация

Първото заседание на новоизбрания Общински съвет – Плевен ще се проведе на 12 ноември 2019 г., вторник. На заседанието ще положат клетва и ще подпишат клетвен лист новоизбраните общински съветници, кметът на Община Плевен Георг Спартански, както и новоизбраните кметове на кметства Славяново, Беглеж, Бохот, Брестовец, Бръшляница, Буковлък, Върбица, Гривица, Дисевица, Коиловци, Мечка, Николаево, Опанец, Пелишат, Радишево, Търнене, Ясен. Най-възрастният общински съветник ще открие първото заседание, на него трябва да бъде избран и председател на Общински съвет – Плевен.

Заседанието ще започне в 10.30 часа в зала „Плевен” на Областна администрация. Коментари (2)

Потребител
Стамат
Шушука се, че притискал брокерите на гласове с известни прякори да връщат парите..... Ама те отказвали, защото си били свършили работата...... Че Петров трябвало да връща няколко милиона......
06 ноември, 06:40 ч.
Потребител
Стамат
Областният Петров е минал в нелегалност! Наглостта и арогантността му ще го изкарат ли от дупката, в която се е сврял, да участва в церемонията по встъпване в длъжност на кмета на Плевен, или ще постъпи достойно като подаде оставка от всички държавни и партийни постове!? Или чака друга развръзка по начертан сценарий!?
06 ноември, 06:33 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета