Областният управител предаде символите на местната власт в ръцете на кмета на община Белене - pleven.utre.bg

Областният управител предаде символите на местната власт в ръцете на кмета на община Белене

06 ноември 2019, 18:14 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Областна администрация

В Белене се проведе тържествената сесия по встъпване в длъжност на новоизбраните органи на местна власт

В присъствието на областния управител Мирослав Петров днес в Белене се проведе тържествената сесия по встъпване в длъжност на новоизбраните органи на местна власт. Кметът на Общината Милен Дулев, общинските съветници и кметовете на кметства се заклеха за спазват конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите от община Белене и да работят за тяхното благоденствие.

Областният управител Мирослав Петров приветства избраните кметове и общински съветници и ги призова към екипна работа в полза на хората и развитието на Общината и населените места в нея. Той предаде на кмета Дулев символите на местната власт и пожела успешен мандат на всички и ползотворно сътрудничество в дух на конструктивен диалог и разбирателство.

"Доверието, което ми бе гласувано на 27 октомври, ме задължава да работя и да се грижа за настоящето и бъдещето на жителите на град Белене и петте населени места в общината. Разчитам в това дело на всеки един от вас, както и на всички приятели на Белене.”, каза кметът на Община  Белене Милен Дулев след като официално положи клетва и реално встъпи в длъжност.

Първата сесия на общинския съвет бе ръководена от доайена сред общинските съветници – Петър Дулев.Коментари (2)

Потребител
Драган
плевенчани не дадоха доверието си на милиционера, какво чака правителството, че не сменя това недоразумение като представител на изпълнителната власт в Плевен
07 ноември, 07:03 ч.
Потребител
Драган
Мишокът няма ли да подава оставка?!какво се ослушва, какво чака?! Резилът е пълен!
07 ноември, 07:00 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета