Панорамата, Мавзолея и РИМ - Плевен отново са в надпревара за отличия в туризма - pleven.utre.bg

Панорамата, Мавзолея и РИМ - Плевен отново са в надпревара за отличия в туризма

08 ноември 2019, 15:55 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Община Плевен

    Плевен има три номинации в Годишните туристически награди

Онлайн вотът ще определи носителите на призове в 16-е категории в конкурса

Стартира онлайн гласуването, което ще определи победителите в в 16-е категории в четвъртото издание на Годишните награди в туризма.

Състезанието в това издание на наградите ще е много оспорвано. Кандидатите, които са допуснати до финалната фаза на конкурса и ще се борят за призове, са близо 100, разпределени в 6 професионални категории, 5 художествени и 4 специално предназначени за българските общини. Голямата награда в категория "Изборът на българите" традиционно ще бъде  определена сред всички туристически обекти, включени в "100-те национални туристически обекта“ и "50-те малко познати места“. 

Регионалният исторически музей, Панорама "Плевенска епопея 1877 г." и Мавзолей-параклис "Св. Георги Победоносец" са трите обекта на територията на Плевен, които отново намират място в конкурса - те са включени в категория "Изборът на българите“.

Онлайн гласуването ще приключи на 6 декември 2019 г. призьорите ще бъдат обявени на церемония на 16 декември 2019 г., в София. Гласуването е еднократно за един участник в една категория.

Годишните награди се организират от Министерството на туризма, като чрез представяне на различни дестинации, събития и забележителности се цели да бъдат популяризирани постиженията в отрасъла.

Всеки желаещ може да гласува на следния адрес: https://tourismawards.bg/.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета