Юлиян от Плевен спечели поредна елиминационна битка в "Игри на волята" - pleven.utre.bg

Юлиян от Плевен спечели поредна елиминационна битка в "Игри на волята"

09 ноември 2019, 16:54 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Игри на волята: България

Учителят заяви, че другите вече не го интересуват, а той играе за себе си

„Първият Гига сблъсък“, така определиха другите войни битката между Юлиян и Стоян снощи и познаха, защото играта за оцеляване продължи над три часа! Двамата се бориха до тъмно. Битката включваше гребане до шамандура в открито море, където трябваше да вземат брадва, след това да се върнат на брега и да разсекат 10 сантиметрова греда с брадвата и да срежат въжето под нея. Въжето освобождаваше частите от пъзел, които трябваше да наредят, но преди това трябваше да стигнат до края на трасето стъпвайки върху частите от пъзела, които бяха 30 парчета. Битката беше епична и продължи над 3 часа до тъмно! Най-добър беше Юлиян, който взе победата и заяви „Това беше най-трудният пъзел евър“, заяви победителят. „Ня бях готов да си тръгна“, бяха последните думи на Стоян в шоуто.

Траки се изненадаха от прибирането на Юлиян, защото вече беше тъмно и очакваха, че той е загубил битката. Появяването му не ги зарадва, а учителят заяви, че другите вече не го интересуват, а той играе за себе си. Какво ще се случи в племето, дали напрежението ще изчезне или напротив ще стане по-голямо? Ще разберем другата седмица.

В понеделник предстои битката за територия. Славяни са сериозно намалени като племе, но дали ще успеят да се мотивират и да се настанят в лукса? Траки са раздирани от напрежение заради Юлиян, но дали вилата е достатъчно голям стимул за племето да се обедини? Всичко това ще разберем в понеделник от 20:00 часа по NOVA.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета